Hoppa till innehåll

Teamleader till Lagoon - Kokpunkten

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Innan du läser vidare, kan vi vara överens om en sak? Kokpunkten är inte ett badhus, utan en destination tillsammans med Steam Hotel. Ett nöjespalats för gäster som vill uppleva och bli berörda. Här står alltid gästen i fokus och tillsammans skapar vi stamgäster. För det behöver vi medarbetare som är passionerade för upplevelsen och gästen.

Vill du ta nästa steg och utvecklas till ledare?

Hos oss, en del av ESS Group och Steam Hotel, har du möjligheter att utvecklas som ledare och påbörja en ny karriär inom hotell och restaurang. Genom vår skola ESS Academy erbjuder vi ledarskapsutbildningar och möjligheten att bli en riktig stjärna!

Vem är du?

  • Du arbetar idag inom fastfood, snabbmatsrestaurang eller food truck och vill ta nästa steg.
  • Du som medarbetare besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens.
  • Vi ser att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvaliteten på upplevelsen, presentationen och dina medarbetare.
  • Du är flexibel, stresstålig och har en lekfull attityd, samtidigt som du är säker och skicklig som matlagare.
  • Du ärserviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo.

Din roll som driftledare innebär att:

  • Du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att ge våra gäster en upplevelse i världsklass.
  • Som driftledare är du ansvarig för restaurangen och alla områden som det innefattar, kök, kassa, restaurangdel och varumottagning.
  • Du kommer vara ansvarig för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift.
  • Vi lägger stor vikt vid att du har kontroll över restaurangens effektivitet, hållbarhetsarbete och egenkontroll.

    Du kommer vara delaktig i utvecklingen av maten, menyer och koncept. Vi tror att du idag brinner för fastfood, men vill utvecklas och i framtiden ta steget till att bli kökschef inom restaurang eller driva din egen fastfood restaurang eller food truck.

    Välkommen att söka!

    Om tjänsten:

    Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning med provanställningVarierade arbetstider både dag- kväll, helg och högtider.Lön enligt överenskommelse (månadslön)Om processen:Intervjuer: Sker löpandeTillträde: Så fort vi hittar rätt person!

    Sista ansökningdag: 27 juni 2024

    Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    27 juni 2024 (9 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se