Hoppa till innehåll

Saneringstekniker Industrirengöring Västerås

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kort om tjänsten

Som saneringstekniker ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion.Du får uppleva alltifrån värmeverk till tillverkande industrier samt arbeten inom byggsektorn.

Vi utför alla förekommande arbeten, vilket inkluderar arbete på hög höjd och i slutna utrymmen. Vårt team är utbildade och utrustade för att säkert och effektivt hantera dessa situationer, vilket garanterar en noggrann och pålitlig service oavsett arbetsmiljö.

Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag.

Kvalifikationer och egenskaper

Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du tar ansvar samt har ett trevligt bemötande. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete.

B körkort är ett krav.Du behöver ävenha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet inom industri- eller energisektorn är det ett plus.

Värderingar

Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan känna sig inkluderade och uppskattade.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så sök tjänsten redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se