Hoppa till innehåll
El av Sol logotyp

Mark- och Tillståndskoordinator till El av Sol

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Lindholm
Telefon
Ansök nu

Har du erfarenhet av att driva tillståndsprocesser och bedöma markpotential? Vill du vara en del av ett innovativt företag inom förnybar energi? El av Sol söker nu en engagerad och strukturerad Mark- och Tillståndskoordinator för att stärka vårt projektutvecklingsteam.

Vi på El av Sol är experter på solceller och energilager. Förutom att projektera och installera traditionella solcellsanläggningar och energilager projektutvecklar vi även på egen hand större sol- och batteriparker. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbrukare samt markägare och investerare så att de på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt kan producera egen el.

Vi erbjuder allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, vår noggrannhet och vårt kundfokus har sett till att El av Sol är en ledande solenergiaktör i Sverige. Nu växer vi vidare och inrättar en helt ny roll hos oss - Mark- och Tillståndskoordinator.

  • Din roll
    Som Mark- och Tillståndskoordinator kommer du att ingå i vårt team för projektutveckling och spela en central roll i de tidiga faserna av våra projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Stödja våra säljare med bedömning av markpotential samt hantering av nyttjanderätts- och arrendeavtal.
  • Leda förstudieplaneringsmöten och dokumentera förstudieplaner.
  • Driva tillståndsprocessen genom att:
    - Kommunicera med kunder och intressenter.
    - Skriva, koordinera, följa upp och förhandla tillståndsansökningar, inklusive samråd med länsstyrelsen, bygglov, elnätsanslutning och strandskyddsdispens.
    - Säkerställa att all dokumentation är i ordning inför försäljning av projektet och överlämnande till entreprenadfasen.
  • Granska avtal, tillstånd och övriga underlag i Due Diligence-arbetet vid förvärv av projekt.
  • Delta i externa nätverk och bidra till utvecklingsarbetet inom området.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med tillståndsprocesser och bedömning av markpotential och som har en relevant akademisk utbildning. Kanske jobbar du idag på en kommun eller länsstyrelsen med dessa arbetsuppgifter, men är nu sugen att fortsätta arbeta hos en privat arbetsgivare under tillväxt och där det finns möjlighet att även forma din roll.

För att lyckas i rollen så krävs en stor portion flexibilitet, driv och engagemang för att bidra till utvecklingen av hållbara energilösningar. Du förväntas vara självgående och ta stort eget ansvar inom ditt område, men du har så klart ett härligt gäng med kollegor som du kommer att ha ett nära samarbete med. Det är därför viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter.  

El av Sol erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Här litar vi på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har.

Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt, då är El av Sol platsen för dig.

Läs gärna mer om oss här https://www.elavsol.se

Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se gärna så snart du kan, då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Välkommen till El av Sol!

El av Sol logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.