Hoppa till innehåll
Done IT Konsult AB logotyp

IT Konsulter

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

IT-konsulter till Västmanland

Är du redo att ta dig an en ny utmaning i IT-branschen? På DoneIT konsult AB expanderar vi vårt team och söker nu flera engagerade och teknikintresserade IT-konsulter. Vi söker för närvarande efter kompetenser motsvarande nivå 3 eller högre inom följande tjänster:

  • IT-tekniker
  • Nätverksspecialist
  • Systemförvaltare

Vad har Jenny Bodén, platschef, att säga om tjänsten och företaget?

"DoneIT konsult AB fokuserar på att skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att optimera sin verksamhet genom innovativa lösningar och processer. Dessutom erbjuder vi möjligheten för kunder att hyra konsulter på längre uppdrag för att säkerställa kontinuitet och fördjupad expertis i deras projekt.

Som platschef på DoneIT konsult AB är jag ansvarig för att leda och motivera vårt team mot gemensamma mål. Jag är en coachande ledare som tror på att utveckla mina medarbetare och ge dem verktygen de behöver för att växa och lyckas i sina roller.

Vad som gör DoneIT konsult AB till en attraktiv och modern arbetsplats är vårt fokus på kontinuerlig utveckling och innovation. Vi investerar i våra medarbetares utbildning och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där idéer välkomnas och kreativitet uppmuntras. 

Vår framtidsvision är att fortsätta växa och vara en ledande aktör inom IT-konsultation och digital transformation. Vi strävar efter att vara en partner som våra kunder litar på och som bidrar till deras långsiktiga framgång."

Om tjänsten
Som IT-konsult på DoneIT konsult AB arbetar du självständigt och fattar egna beslut, samtidigt som du förväntas samarbeta och ingå i team. Dina arbetsuppgifter innefattar att svara på tekniska frågor, utföra installationer, ge användarsupport, supporta kunders system och servrar samt vidareutveckla deras IT-miljöer.

Vem är du?
Du är en person med stort engagemang för tekniska problem och har en naturlig förmåga att sätta dig in i kunders verksamhet och IT-drift snabbt och effektivt. Du har en stark vilja att ständigt utvecklas inom IT- och teknikområdet och värderar kvalitet framför hastighet i ditt arbete. Du trivs i en dynamisk miljö där du kan följa upp och förvalta lösningar för våra kunder. I samband med tjänsten kan en säkerhetsprövning förekomma.

Kvalifikationer

  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet motsvarande nivå 3 eller högre som IT-tekniker, nätverksspecialist eller systemförvaltare

Vi erbjuder

  • Heltidstjänst i ett växande företag
  • Möjlighet att arbeta med långa uppdrag hos våra kunder
  • Kontinuerligt inflöde av nya projekt och uppdrag
  • En plats i ett ambitiöst team som brinner för teknologi och kvalitet

Även om du inte har de specifika kompetenser som nämns ovan men känner att du har andra kvalifikationer som skulle berika vårt team, uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kan du kontakta ansokan@doneit.eu

Känner du att detta är jobbet för dig. Vi ser fram emot att läsa din ansökan och möjligen välkomna dig till vårt team.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi vill inte bara vara bra; vi strävar alltid efter att vara bättre än förväntat. Varje gång vi hjälper en kund att lösa ett problem, blir vi en ännu mer pålitlig partner för företag i alla möjliga branscher. Doneit Konsult AB grundades för över ett decennium sedan av ett team engagerade och passionerade teknikentusiaster som jobbar tillsammans för att inte bara lösa dagens IT-utmaningar, utan också för att göra det på ett sätt som gör kunderna extra nöjda. Vi är bra på att lyssna på kundernas problem och skapa lösningar som är precis rätt för dem.

Done IT Konsult AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup