Hoppa till innehåll

Dedicare söker arbetsterapeuter

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

 

Är du en passionerad arbetsterapeut som söker nya utmaningar som konsult? Hos oss får du chansen att göra en verklig skillnad i människors liv genom din expertis och ditt stöd i deras rehabiliteringsresa. Som konsult hos oss arbetar du med en varierad klientkrets och använder din unika kompetens för att främja hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjligheten att själv styra din arbetsbelastning. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med minst två till tre års erfarenhet. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid för våra klienter.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att:

  • Bedöma klienters behov och planera samt genomföra terapeutiska aktiviteter och övningar.
  • Utvärdera klienternas framsteg och justera behandlingsplaner vid behov.
  • Arbeta i team med annan hälso- och sjukvårdspersonal för att erbjuda en holistisk vård.
  • Rekommendera och anpassa hjälpmedel som rullstolar eller ergonomiska verktyg för att förbättra klienternas funktion i vardagen.
  • Stötta anhöriga och handleda vårdpersonal för att säkerställa en sammanhängande vårdplan. Ditt arbete är avgörande för att förebygga ohälsa och främja hälsa och välbefinnande.

Personliga egenskaper

Som konsult är du självständig och redo för ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Du är lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om oss

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Sedan 1996 har vi rekryterat och hyrt ut vårdpersonal, och idag är vi ledande i Norden. Våra uppdrag täcker alla specialiteter, och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi värnar om närheten till våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön erbjuder vi friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Vi hoppas att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och våra fantastiska kolleger får dig att vilja veta mer om oss på Dedicare och hur vi kan utveckla din karriär.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se