Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Kundservicemedarbetare Secondline

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vårt härliga Kundserviceteam, gillar du att ge kunden den bästa servicen och att arbeta mot uppsatta mål? Gillar du utmaningar och att jobba med uppsökande kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker!

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare blir du en del av ett trivsamt team. Här jobbar du med telefon och dator som arbetsredskap och ger en förstklassig service där kundens förväntningar överträffas! Du kommer bemöta Bilias kunder per telefon via utgående och inkommande samtal, mail och chatt.

Vad vi önskar av dig
  • Du har minst gymnasiekompetens och yrkeserfarenhet av daglig kundkontakt, gärna i form av försäljning antingen genom telefon eller i butik.
  • Du har god datavana och lätt för att lära dig olika system.
  • Du uttrycker dig obehindrat på både engelska och svenska, i tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet!

Som person är du utåtriktad och gillar att jobba proaktiv med att uppsöka kundkontakt via telefon. Du har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.

Du har god datorvana och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med försäljning, gärna via telefon eller liknande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Du är flexibel och gillar att variera dina arbetsuppgifter efter där behovet finns. Du har en stark drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar. Du är även en lagspelare som inte är rädd för att växla upp vid toppar och självklart är du punktlig, har hög arbetsmoral och tar eget ansvar för ditt arbete.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Västerås, med inledande 6 månaders provanställning.

Schemalagd arbetstid vardagar mellan 07.00 - 18.00.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren