Hoppa till innehåll

HRBP/ HR-MANAGAER

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Req: 462559

På Alstom förstår vi transportsystem och vad som får människor att röra sig. Från höghastighetståg, tunnelbanor, monorails och spårvagnar till kompletta system, tjänster, infrastruktur, signalering och digital mobilitet, erbjuder vi våra olika kunder den bredaste portföljen i branschen. Varje dag leder 80 000 kollegor vägen till grönare och smartare mobilitet över hela världen när vi kopplar samman städer och minskar koldioxidutsläpp och ersätter bilar.


Är du vår nya HRBP/ HR-MANAGAER i Västerås?

Är du en erfaren HRBP/ HR-Manager som har erfarenhet av att driva strategiskt arbete, coacha ledare, driva och leda olika processer?

Har du förmåga att bygga positiva relationer på alla nivåer av organisationen och vill bli en del av ett globalt världsledande företag? Då kan det vara dig vi söker!

Din framtida roll

Du rapporterar till HR Director Sverige och kommer tillsammans med dina kollegor i HR Nordics-teamet supportera Service organisationen som består av cirka 700 medarbetare, både tjänstemän och kollektivare. Du kommer även vara med i ledningsgruppen för Service.

Du kommer att bidra med din HR-expertis genom att bland annat leda/koordinera vårt strategiska arbete och utveckla HR-processer som tillgodoser både våra nuvarande och framtida behov.

Ditt uppdrag handlar till stor del om att säkerställa att våra ledare och medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb; att de har rätt kompetens; rätt verktyg och resurser och möjlighet till utveckling så att vi alltid ligger i framkant.

Ett axplock av arbetsuppgifter som HRPB/HR-MANAGER

  • Operativt och strategiskt HR-stöd till våra chefer
  • Chefsstöd i samtliga HR processer, allt från arbetsrätt till kompetensutveckling, lönerevision och ledarskap
  • Vara involverad i centrala HR-projekt samt utveckla processer och rutiner tillsammans med hela HR-teamet
  • Driva HR-frågor i ledningsgruppen
  • Följa upp efterlevnad av policys
  • Hålla utbildningar, workshops och presentationer

Allt om dig

För att vi ska kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas och trivas i rollen vill vi att du har flera års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Du har stor erfarenhet att jobba både affärs- och verksamhetsnära.

Som person är du en lagspelare som bidrar med energi och delar med dig av dina idéer och erfarenheter. Du behöver ha förmågan att ta ägarskap för ditt ansvarsområde eller din avdelning och arbeta självständigt i korrelation med att driva HR’sgemensamma agenda.

På ett personligt plan har du förmågan att leverera i tid med hög kvalitet. Du får saker gjorda och gillar att arbeta i en snabb, operativ miljö med högt tempo. Du kan planera och prioritera med en flexibel inställning.

Du har lätt för att skapa nya relationer och kommunicera. Vi värdesätter passion och attityd framför erfarenhet. Det är därför vi inte förväntar oss att du har alla färdigheter. Istället har vi listat några som vi tror kommer hjälpa dig att lyckas och växa i rollen:

· Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande

· Mångårig erfarenhet av att självständigt driva strategisk och operativt HR-arbete

· Kunskap om att leda, driva, genomföra och kommunicera processer

· Kännedom om att strukturera och effektivisera en organisation

· Flytande i tal och skrift i engelska och svenska

Du kommer utgå från vårat kontor på Finnslätten i Västerås. I tjänsten ingår även regelbundna resor till våra depåer och siter runt om i Sverige.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Sånt du kommer att gilla

Följ med oss på en livslång transformativ resa - järnvägsindustrin är här för att stanna, så att du kan växa och utveckla nya färdigheter och erfarenheter under hela din karriär.

· Njut av stabilitet, utmaningar och en långsiktig karriär fri från tråkiga dagliga rutiner

· Samarbeta med tvärgående team och hjälpsamma kollegor

· Bidra till innovativa projekt

· Utvecklas inom företaget

· Dra nytta av vår investering i din utveckling genom prisbelönt lärande

Du behöver inte vara en tågentusiast för att lyckas med oss. Vi garanterar att när du stiger på ett av våra tåg med dina vänner eller familj, kommer du att vara stolt. Om du är redo för utmaningen, skulle vi gärna vilja höra från dig!

Viktigt att notera

Som ett globalt företag är vi en arbetsgivare som främjar mångfald i de 70+ länder där vi verkar. Vi är engagerade i att skapa en inkluderande arbetsplats för alla.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se