Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vi söker en junior ingenjör inom maskinsäkerhet till techdoc!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person med ett starkt intresse för maskinsäkerhet som på sikt vill bli certifierad maskinsäkerhetsexpert (CMSE)? I sådana fall kan denna roll vara något för dig. Här kommer du att arbeta på ett projekt hos en snabbväxande svensk batteriproducent på deras fabrik i norra Sverige.
Ansök redan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

I denna roll har du möjlighet att bli en del av det växande företaget techdoc, som är specialiserat på maskinsäkerhet, CE-certifiering av maskiner och teknisk dokumentation. Företaget har huvudsakligen sin verksamhet inom EU, men även kunder i Sydkorea och Kina. För närvarande finns två filialer, en i Belgien och en i Sverige. techdoc arbetar med noggranna analyser, utför detaljerad dokumentation och verifiering för att säkerställa att deras kunder följer gällande lagar. För detta ändamål utför företaget:

 • Riskanalyser i enlighet med europeiska direktiv och ISO-standarder
 • Utarbetande eller verifiering av dokumentation och manualer
 • Säkerhetsverifiering av maskiner

I rollen som Young engineer har du möjligheten att ta över ett projekt i Skellefteå från nuvarande projektansvarig. Du kommer under din första tid (2-3 månader) att gå bredvid tidigare projektansvarig för att sedan ta över ansvaret över gällande projekt. I samband med din introduktion kommer du även att erbjudas en utbildning för att utöka dina kunskaper inom maskinsäkerhet.

Arbetet sker delvis på distans där kravet är att vara på plats på projektet i Skellefteå 3-4 dagar varannan vecka. Det finns även möjlighet att sitta på projektföretagets site i Västerås om så önskas de dagar som inte sker på plats i Skellefteå.

Du erbjuds

 • Möjlighet att resa i tjänsten
 • Stora utvecklingsmöjligheter i en varierande miljö.


Arbetsuppgifter
 • Inspektera maskiner ur säkerhetssynpunkt och utföra utarbetade rapporter om dessa inspektioner.
 • Diskutera nödvändiga anpassningar med slutkund och dess leverantörer.
 • Granska dokument som bland annat: Manualer, ritningar och diagram.
 • Utvärdera, kommentera och ge feedback på utförda riskbedömningar.


Kvalifikationer
 • Har en avklarad högskole/civilingenjörsexamen inom mekanik och besitter grundläggande kunskaper inom el och pneumatik.
 • Alternativt har en avklarad högskole/civilingenjörsexamen inom elektroteknik och besitter en gedigen kunskap inom mekanik och hydraulik.
 • Har ett stort intresse att lära dig mer om riskhantering och maskinsäkerhet.
 • Besitter goda kunskaper inom Excel och Sharepoint.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Målmedveten
 • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se