Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Transportadministratör sökes för heltidstjänst i Värnamo!

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du lösningsorienterad och strukturerad? Har du erfarenhet inom lager och logistik, eller har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Då kan tjänsten som transportadministratör vara något för dig!

Information om uppdraget:

Till kunds räkning söker vi nu en transportadministratör på heltid i Värnamo. Vår kund är ett ledande logistikföretag som arbetar med leveranser i över 220 länder. I rollen som transportadministratör arbetar du brett. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av planering och bokning av transporter där du ansvarar för all kundkontakt via mail och telefon. I rollen ingår även felsökning av gods och arbete i Excel.

Är du en person som har tidigare erfarenhet av lager och logistik, har arbetat på golvet och är redo för en ny utmaning kan du vara rätt för denna tjänst. Rollen är bred och ställer krav på att du kan arbeta i en föränderlig miljö där du kombinerar både administrativt och operativt arbete.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vårt kundföretag i Värnamo. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 07:00-16:00.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som transportadministratör ser vi gärna att du har du tidigare arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete och/eller lager och logistik. Det är meriterande med utbildning inom administration eller ekonomi. Du som söker tjänsten bör ha goda kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel.

Som person ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga samt att du är kreativ i ditt arbetssätt. Du är en lösningsorienterad person som är noggrann av dig och du värdesätter struktur och fokus i ditt dagliga arbete. Vidare har du en hög servicekänsla och känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Tyska är meriterande.

Är du rätt person för denna tjänst? Sök då jobbet redan idag! Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Transportadministratör, logistik, Värnamo, Heltid

Sökord: Transportadministratör, logistik, Värnamo, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com