Hoppa till innehåll

Erfaren Bilmekaniker Sökes Omgående till Mekonomen Verkstad

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven och nyfiken mekaniker med ett brinnande intresse för teknik och kundservice? Mekonomen Verkstad söker nu en engagerad bilmekaniker till vårt team. Vi är en liten aktör med en trogen kundkrets där relationen med våra kunder är av yttersta vikt. Hos oss är det viktigt att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Eftersom vi är en mindre verkstad kan det ibland bli aktuellt att även sköta kundmottagningen och boka jobb, utöver dina reparationsuppgifter.

Om Tjänsten

Som bilmekaniker hos oss kommer du att arbeta med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Din roll innebär att ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära våra kunder och behöver därför ha förmågan att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
  • Minst B körkort

Personliga Egenskaper

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har god samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och har en stark känsla för service.

Om Anställningen

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Vi erbjuder individuell lönesättning och kontinuerlig kompetensutveckling. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan och Rekryteringsprocess

Vi genomför en bakgrundskontroll som en del av vår rekryteringsprocess, vilket inkluderar belastningsregisterutdrag och eventuell ekonomisk kontroll (UC).

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Med denna annons hoppas vi att du får en stark kandidatattraktion och betonar vikten av kundservice och personliga relationer. Lycka till med rekryteringen!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se