Hoppa till innehåll

Verkstadschef sökes !

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Dina arbetsuppgifter

Som verkstadschef ansvarar du för den dagliga driften av vår verkstad, som inkluderar märken som Volvo, Renault, Peugeot och däckservice. Du kommer att ha ansvar för resultat, mål och budgetering i nära samarbete med vår Servicemarknadschef, som du också rapporterar till.

Vi söker en drivande person som kan bidra till att utveckla vår affär och kundresa, samt ständigt komma med förbättringsförslag. Du kommer att ansvara för medarbetarutveckling, vilket inkluderar utbildningar, medarbetar- och lönesamtal. Dessutom förväntas du vara delaktig i vårt systematiska arbetsmiljöarbete, genomföra riskbedömningar och skyddsronder tillsammans med skyddsombudet.

Du kommer att ha ett team av glada och kompetenta medarbetare till din hjälp på ett av ortens mest välkända företag.

Vem är det vi söker

Vi tror att du har arbetat i en ledande position i en liknande organisation under några år. Det behöver inte ha varit inom bilverkstad, utan kan till exempel vara från en roll som produktionschef eller produktionsplanerare inom industrin eller service/handel. Mycket av arbetet handlar om att planera, genomföra, underhålla och utveckla processer.

Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål, men är också flexibel och kan ändra riktning när målen förändras. Tillsammans med dina medarbetare arbetar ni med förbättringar och effektiviseringar för att öka lönsamheten. Struktur är ett måste då många arbetsuppgifter ska hanteras under en arbetsdag.

Bilbranschen är föränderlig och du bör vara flexibel i ditt tankesätt men samtidigt uthållig i processerna. Vi söker en närvarande ledare som leder genom att lyssna, motivera och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att få med sig medarbetarna i förståelse, syfte och genomförande då vi arbetar mot långsiktiga mål.

Detta är ett spännande jobb i en innovativ bransch där det alltid finns möjligheter till utveckling för rätt person. Vill du vara med på vår resa?

Övrig information

Placering: Värnamo

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-08-31 (rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se