Hoppa till innehåll

Ditt nästa jobb - Servicerådgivare

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad innebär jobbet som Servicerådgivare?

Vi erbjuder våra kunder förstklassig service och rådgivning, och vägleder dem genom hela processen – från det ögonblick de anländer tills de får tillbaka sin bil i toppskick. Som Servicerådgivare är du den första kontakten för kunderna hos Finnvedens Bil, oavsett om det är via e-post, telefon eller personliga möten,

I rollen som Servicerådgivare ger du råd kring service och reparationer, lämnar ut prisuppgifter, hanterar försäkringsärenden, garantiärenden samt fakturering. Stor vikt läggs vid att erbjuda god service och ett bra kundbemötande. Verkstadsplanering effektiviserar vår verkstad och du blir en viktig del av vårt team som arbetar tillsammans för att utvecklas.

Vem söker vi?

Kundrelationer och upplevelser är centrala för oss. Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och har ett starkt eget driv. Du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad, samt bekväm med att arbeta under tidspress. Du tar egna initiativ och samarbetar effektivt med kollegor.

Erfarenhet av arbete i kundmottagning på märkesverkstad är önskvärt, liksom erfarenhet inom andra serviceyrken. God problemlösningsförmåga är viktigt. Om du även har arbetat i system som CABAS och Winassist är det meriterande. Du bör ha goda datorkunskaper och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, din vilja att utvecklas med oss och din inställning i denna rekrytering.

Välkommen till Finnvedens Bil!

Övrig information

Placering: Värnamo

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-08-31 (rekryteringsprocessen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se