Hoppa till innehåll

Träarbetare - modulfabrik

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bruksbalken är en modultillverkare av högkvalitativa byggsatser av trä som används till hallar och stallbyggnader. Vi tillverkar även stallinredning till häststall. Bruksbalken är ett helägt familjeföretag. Moderbolag är Hörle Bruk AB som bedriver skogsnäring och elproduktion genom vattenkraft.

Bruksbalken börjar så smått få in fler förfrågningar och räknar med att behöva stärka organisationen med ytterligare 1-2 personer i produktionen under hösten. Du kommer att ingå i ett produktionsteam som totalt blir runt 5-6 personer. Förutom produktionspersonal så finns en konstruktör som du samarbetar med samt personal för försäljning, inköp, ekonomi och administration.

Vi ser i första hand att du som söker är en person som har någon typ av erfarenhet eller är intresserad av träarbete. Kanske på en modulfabrik eller liknande verksamhet? Övrig industri kan också vara intressant. Eller kanske har du arbetat på en gård och kan lite av varje. Viktigast är att du är intresserad och lättlärd samt har en vilja att utvecklas. För rätt person kan vi erbjuda mycket eget ansvar och ett självständigt arbete. Vi ser gärna att man även följer med ut ett par dagar på byggarbetsplatsen för montage om man är intresserad av det. Övrigt arbete är mestadels inomhus. Vi anpassar tjänsten till den som vi anställer och dess erfarenhet. Vi ser gärna att en lite yngre person skulle passa in hos oss just nu.

Biuppgifter kan vara limning av konstruktionsvirke, exaktkapning, svetsning och takstolsmontage.


Tillgång till bil är ett krav.

Vi ser gärna att du bor i närområdet.

Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara arbetet.

Välkommen med din ansökan till bruks@Bruksbalken.se.

Vi genomför intervjuer löpande men håller semester v 28-31så vi hör av oss efter det.

Hemsida www.bruksbalken.se

Vi finns även på Facebook samt instagram. Du hittar oss på Bruksbalken Värnamo

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se