Hoppa till innehåll

Konstruktör till Boxess

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med ?

Nu fortsätter resan med Boxess i deras nybyggda anläggning på Bredasten i Värnamo. Boxess är ett förpackningsbolag med basen i Värnamo där man vill förena det lilla företagets personliga service med det stora företagets resurser.

Teamet på Boxess kännetecknas av engagemang prestigelöshet. Här hjälper man till där man kan och man driver bolaget tillsammans i sann entreprenörsanda. Det innebär att man vill arbeta med människor som tar ansvar och tänker utanför boxen. I gengäld får man en otroligt utvecklande arbetsplats där man inte kan säga vart resan tar slut.

Boxess söker nu en person som ska bygga upp konstruktionsavdelningen i Värnamo. Senaste skärbordet från Kongsberg/Esko är beställt och kommer att finnas på plats efter sommaren. Tanken är sedan att du börjar sätta din prägel på avdelningen. I koncernen finns ett nätverk av konstruktörer och det finns kompetenta personer att föra dialog med.

Arbetsuppgifter:

Du kommer från dag ett vara med och etablera konstruktionsavdelningen på Boxess i Värnamo. Det innebär att du med din kompetens och gruppens erfarenhet bygger en struktur för framtiden som passar er. Människorna som jobbar på Boxess besitter en gedigen kunskap inom branschen och är väl insatta i sina projekt och ni kommer föra dialoger tillsammans för att hitta bästa lösningar på aktuella kundcase. Det är precis det som gör detta jobbet så roligt, att få jobba med engagerade drivna människor som vill utvecklas.
Självklart kommer du också jobba med vanligt förekommande uppgifter som tex, ta fram ta fram prototyper, göra sambesök med säljare, driva projekt med mera och man jobbar i Artios cad. Men rollen är inte ristad i sten utan du har stor chans att påverka dina arbetsuppgifter till det du brinner för. Det är det unika med denna möjlighet på Boxess.

Kravlista:
  • Erfarenhet
  • Körkort
  • Svenska Engelska i tal och skrift

Din profil:
Du behöver ha erfarenhet av konstruktion. Du bör ha jobbat några år och givetvis är det meriterande om du tidigare jobbat med wellpappindustrin.

Utöver det är det din personlighet som kommer att vara avgörande. Som det står i början av annonsen, drivs bolaget väldigt platt ur ett organisationsperspektiv.
Vi söker engagemang och hunger, kanske har du gjort några år inom konstruktion och vill nu växla upp ditt ansvar. Här gör alla allt om det behövs. Det ställer krav på din personlighet i form utav att du bör vara flexibel, prestigelös, nytänkande utöver de vanligt förekommande egenskaperna som är bra för liknande tjänster. Tänker då främst på struktur, ordningssinne och koll på siffror.

Är du en person som gömmer dig bakom en arbetsbeskrivning är nog detta inte jobbet för dig !

Vi söker en modern person med bra datorvana som tycker om att gå till sin arbetsplats och bidra. Bidra på ett sådant sätt som att det är lika självklart att vara en bra kollega och höja andra som det är att bidra med bättre resultat. Man vill utvecklas och göra processer bättre. Samtidigt är det jätteviktigt att ha glädjen med sig, man jobbar i en liten grupp och man kommer ibland att slita sitt hår vara frustrerad. Det är då viktigt med glädje social kompetens. Dels för sina kollegors skull men också för kundernas skull, du jobbar med service och du bär Boxess varumärke med dig.

Låter detta intressant ? – Då vill vi träffa dig och prata vidare om din framtid !
 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se