Hoppa till innehåll

Distriktssköterska sökes till kund i Östersund

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Distriktssköterska till Hemsjukvården i Östersund.

Är du en dedikerad och erfaren distriktssköterska som vill göra skillnad? För kunds räkning söker vi nu dig för en viktig roll inom kvälls- och nattorganisationen!

Om tjänsten

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom hemsjukvården där du arbetar kvällar och nätter. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att skapa en trygg och säker vård för våra patienter.

Period:

  • 21 juni - 24 augusti 2024

Arbetstider:

  • Kväll: 16:00 - 24:00
  • Natt: 18:00 - 07:00

Arbetsuppgifter:

  • Ge kvalificerad vård i hemmet
  • Använda journalsystem: Viva, Cosmic Link, MCSS och Phoniro

Krav/Meriterande:

  • B-körkort
  • Erfarenhet av hemsjukvård och systemet Viva


Vår Erfarenhet av Branschen

Med över 10 års erfarenhet inom sjukvårdsbemanning förstår vi vikten av engagemang och bemötande. Vi stödjer dig som arbetar inom den svenska sjukvården och hjälper dig hitta rätt uppdrag.

Vi tror att relationer baserade på ömsesidig tillit och engagemang är avgörande för framgång. Som agentur strävar vi efter att förstå dina specifika behov och utmaningar, vilket gör oss till mer än bara en transaktionsbaserad lösning. Vårt mål är att skapa långsiktiga partnerskap och vara en pålitlig källa till kvalificerad arbetskraft för våra kunder och en god arbetsgivare för våra medarbetare.

Genom att välja vår bemanningstjänst får du en personlig och skräddarsydd lösning. Vi är övertygade om att detta tillvägagångssätt kommer att forma framtiden för personalhantering, med fokus på samarbete och engagemang. Välkommen till en ny era av bemanning hos REBE.

Kvalitet och Säkerhet

Innan vi bokar ditt nästa uppdrag säkerställer vi att du har rätt kompetens. Vi kräver att du har arbetat i vården i minst tre år och ett år inom det specifika yrkesområdet. Detta garanterar att du har rätt förutsättningar för att erbjuda trygg och patientsäker vård.

Begränsat Antal Konsulter

Vi prioriterar kvalitet framför kvantitet och begränsar därför antalet samarbeten. Detta ger oss högre tillgänglighet och större möjligheter till individanpassade lösningar. Vi jobbar för dig.

Välkommen till REBE – en plats där engagemang och kvalitet möts!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se