Hoppa till innehåll

Team Lead inom Fastighetsteknik

Publiceringsdatum
28 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Magna Electronics utvecklar och tillverkar produkter som kamera, radar och andra sensorer för den moderna bilen. Vi strävar efter att vara ledande inom Advanced Driver Assistance System (ADAS) och framtidens självkörande bilar.

På Magna värdesätter vi en think-big attityd, förmåga att samarbeta, ta ansvar, och att ständigt utvecklas, både process, produkt och människa. – om dina värderingar och ambition överensstämmer passar du in i Magna familjen.

Om rollen:

Vi söker en engagerad och målinriktad Team leadFastighetsförvaltning till vår hög automatiserade produktionssite på cirka 40 000 kvm.

I denna roll kommer du att ha ansvar föravtal, revisioner, planering och arbetsleda resurser inom funktionsområdet "Teknik" (kyla, värme, ventilation, vatten, avlopp, befuktning, etc).Du kommeratt arbeta tätt ihop med Fastighetschefen för att uppnå företagets och avdelningens mål, genomföra underhållsplaner och projekt, samt att sköta både schemalagda och brådskande arbetsorder.

Ansvar i rollen:

  • Självständigt skapa och upprätta verksamhetsplan inom dittfunktionsområdet.
  • Organisera arbetet och resurserna så att de följer gällande lagstiftning, standarder och företagets rutiner med särskilt fokus på arbetsmiljö.
  • Säkerställa att tilldelade resurser är väl införstådda och uppdaterade med prioriterade och viktiga arbetsuppgifter samt uppföljning.
  • Självständigt avropa och agera vid användning avexterna resurser och utföra inköp enligt gällande rutiner och inköpssystem.

    Vem letar vi efter

    För att lyckas i den här positionen tror vi att du har gedigen kunskap och erfarenhet inom Fastighetförvaltning och bred teknisk kompetens inom el, kyla, värme, ventilation, vatten, avlopp, befuktning, avfuktning, tryckluft, vakuum.

    För att lyckas i rollen tror vi att du även har:

    • Erfarenhet av driva och projektleda störrefastighetsprojekt,
    • Erfarenhet från avtal, inköp ochrevisioner inom fastighetsförvaltning
    • Flytande svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
    • Erfarenhet från elektronikproduktion är meriterande
    • Erfarenhet från ledande roller som Team Lead, chef eller annan ledande roll är meriterande

    Vi söker dig som:

    • Är ordningsam,ansvarstagande & strukturerad
    • Vågar ta iniativt och beslut
    • Analytisk och metodisk
    • Gillar att leda, prioritera och koordinera, arbete och resurser
    • Ödmjuk inför att man inte kan allt och ärinlyssnande till andras ideér och åsikter

    Placeringsort: Vårgårda

    Anställningform: Heltidsanställning

    Startdatum: Enligt överenskommelse

    Kontaktinformation: Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryterande chefNiklas Rosenö, niklas.roseno@magna.com, ellerTalent Acquisition Partner, Per Lind, per.lind@magna.com

    Sista ansökningsdag: 2024-08-28, löpande urval, tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

    På Magna tror vi att en mångfaldig personalstyrka är en styrka ochavgörande för vår framgång. Det är därför vi är stolta över att vara en arbetsgivare med lika möjligheter.

    Vi anställer på grundval av erfarenhet och kvalifikationer, och med hänsyn till jobbkrav, oavsett i synnerhet hudfärg, härkomst, religion, kön, ursprung, sexuell läggning, ålder, medborgarskap, civilstånd, funktionshinder eller könsidentitet.Magna tar integriteten av din personliga information på allvar. Vi avråder dig från att skicka ansökningar via e-post för att följa GDPR-kraven och din lokala dataskyddslagstiftning.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    28 september 2024 (56 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se