Hoppa till innehåll

Enhetschef Konstruktion inom avdelningen Teknik – Ringhals AB

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning


Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals



Om rollen


Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Vill du arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet? Då kanske du är vår nya Enhetschef till enheten konstruktion på Ringhals!

Vilka är vi?

Enhetens huvuduppgift är att genomföra och kvalitetssäkra system och detaljkonstruktion i samband med anläggningsändringar, underhåll samt byggnads- och anläggningsarbete på kärnkraftverket. Det ingår även att bistå övriga Ringhals med tekniskt stöd och hantering av tekniska frågeställningar.

Konstruktionsenheten är fördelad på 5 grupper inom områdena:

  • Projektering, bygg och HVAC
  • Processnära IT
  • Detaljkonstruktion el och automation
  • Konstruktion mekanik
  • Systemkonstruktion el och automation


Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Enhetschef leder du verksamheten mot gemensamma mål samt bidrar till effektivitet och flexibilitet som gynnar såväl avdelning som företag. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du aktivt deltar i det övergripande och strategiska arbetet. Ihop med ledningsgruppen säkerställer du att din enhet utvecklas i önskvärd riktning samt att vi har ett gott arbetsklimat för trivsel och prestation.

För att kunna hantera stor bredd och variation på konstruktionsinsatser är det viktigt för enheten att upprätthålla god samverkan med leverantörer och interna avdelningar. Som chef är du en viktig länk i såväl interna som externa samarbeten.



Kravspecifikation


Vem är du?

Vi tror att du har:

  • utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör, alternativt gedigen arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • erfarenhet från kärnteknisk verksamhet eller processindustri
  • erfarenhet från chefs-/ledarbefattningar
  • erfarenhet från anläggningsutveckling, drift, underhåll eller teknik vilket ses som meriterande
  • förmåga att tala och skriva flytande svenska samt vana att kommunicera på engelska

Som Enhetschef ser vi att du har god självinsikt samt god organisationsförmåga och helhetssyn. Du känner dig trygg i ledarrollen och det kommer naturligt att engagera, stödja och motivera andra för att utveckla såväl medarbetare, enhet och företag. Samarbete, samverkan och ständiga förbättringar ser du som en självklar väg för framgång och du skapar förutsättningar för att det finns en öppen och tydlig kommunikation inom såväl den egna enheten som i organisationen i stort. Inom Vattenfallkoncernen kallar vi det – Connect people, Accelerate learning & Drive innovation.



Ytterligare information


Vi erbjuder

För att nå våra strategiska mål utvecklar vi ständigt våra medarbetare för att se till att alla anställda är rustade på bästa sätt för sina uppgifter och ansvarsområden, både nu och i framtiden. Vattenfall och Ringhals är en arbetsgivare som tar ansvar och lyssnar på sina medarbetares behov, vidareutveckling och internutbildning ses nödvändig.

Det är enbart du själv som sätter gränsen för dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Läs om våra förmåner här.

Placeringsort

Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Tengvall, 076 786 59 44, alternativt kommande chefskollega Linda Åstrand, 070 647 70 61

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com


Fackliga representanter Ringhals: Patrik Andersson- Akademikerna, Jonas Eriksson - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johansson- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00


Välkommen med din ansökan senast 8/9 , 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi ser framemot din ansökan!


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se