Hoppa till innehåll

Underhållstekniker till Bua

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Swedish Oat Fiber AB söker nu en underhållstekniker med ett genuint intresse för maskinteknik som kommer vara en viktig del av vårt underhållsteam.

Vi är ett lokalt och expansivt företag beläget i Bua och vi är numera en del av Givaudan International. Swedish Oat Fiber är specialiserade inom fraktionering av havre och våra speciella produkter används till hälsotillskott, livsmedelsproduktion samt kosmetikaindustrin.

I rollen kommer du arbeta med både förebyggande och akut underhåll i verksamheten. Jobbet innebär tätt samarbete med kollegorna inom underhåll samt produktionspersonalen så att verksamheten uppnår sin fulla potential.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling - i rollen som underhållstekniker får du chansen att göra just det!

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Utföra förebyggande och förbättrande underhållsarbeten samt felsökning och reparation av vår processutrustning som pumpar, ventiler samt industriell maskinutrustning
  • Löpande övervakning och optimering av produktionsenheter
  • Rapportering i våra system
  • Arbeta med ständiga förbättringar.


Kvalifikationer och egenskaper:

  • Teknisk bakgrund ex som drifttekniker, processoperatör, mekaniker alt annan arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten om minst 5 år.
  • Processkunskap och kunskaper i styr- och reglerteknik samt pneumatik.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:

  • Maskinell bearbetning med svarv, fräs samt svetsning
  • Kunskap inom LEAN, CI


Personliga egenskaper:

Som person har du stort eget driv, du är samarbetsinriktad och självgående med högt säkerhets- och kvalitetstänk. Du är van att anpassa dig till nya förhållanden och jobba lösningsfokuserat. Du letar ständigt efter möjligheter att förbättra och utveckla verksamheten.

För oss är det viktigt att du lever efter våra kärnvärden vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handligar och arbetar på ett miljömässigt, säkert och ekonomiskt sätt.

Information om anställningen:

Tjänsten är på heltid med placering i Bua och det ingår beredskap utöver ordinarie arbetstid. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och tjänstepension. Start för tjänsten är omgåenden eller enligt ök.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se