Hoppa till innehåll

Stuveribolaget söker erfarna Hamnarbetare

Publiceringsdatum
27 juli 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget:

Stuveribolaget är ett ledande bemanningsföretag som erbjuder kompletta bemanningslösningar till svenska hamnar. Med många års erfarenhet inom branschen är vi specialister på att tillhandahålla kvalificerad personal för alla typer av hamnarbete. Vi erbjuder kompletta kundanpassade lösningar för att lösa bemanning och skiftgång vid arbetstoppar ute i hamnarna. Stuveribolaget befinner sig i en tillväxtfas, vi är en liten organisation vilket medför en nära relation till arbetstagaren där beslutsvägarna är korta och flexibiliteten är stor. Stuveribolaget värnar om en god arbetsmiljö, ett gott arbetsklimat. Vi är övertygade om individens möjlighet att påverka verksamheten och utveckla arbetet bidrar till både personlig utveckling såväl som att föra bolaget framåt.

Om tjänsten:

Stuveribolaget söker nu erfarna och engagerade stuveriarbetare för att stärka vårt team. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat lossning och lastning av fartyg, maskinkörning, lastsäkring samt andra förekommande arbetsuppgifter i hamnen.

Arbetstiderna är oregelbundna. Resor samt övernattningar förekommer i tjänsten då vi är verksamma på flera orter med Varberg som utgångspunkt. Vid anställning kommer arbetsgivaren kräva utdrag ur belastningsregistret då vi är verksamma inom hamnar klassade som skyddsobjekt.

Kvalifikationer:

För att passa in i vårt team ser vi att du är en engagerad lagspelare öppen för nya utmaningar och inte rädd för att hugga i. Du är flexibel och lösningsorienterad med ambition att utveckla arbetsmoment och tillvägagångssätt för att säkerhetsställa hög kvalité med arbetsmiljön i fokus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att passa in i teamet.

  • Erfarenhet från hamn/sågverk/logistik är meriterande
  • Körkort
  • Utbildningsbevis och erfarenhet av truck/hjullastare/hamnkran
  • God kommunikationsförmåga
  • Engagerad och lösningsorienterad
  • Flexibel avseende arbetstider

Ansökningsprocess:

Skicka din ansökan via mail till info@stuveribolaget.se. Antagning sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation:

För mer information om tjänsten, kontakta Daniel Neimark på telefon 0732-746065.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se