Junior sous chef
Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se
Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar och mest spännande destinationer! Nu söker vi en Junior Sous Chef till Restaurang Logen på Ästad Vingård.
Som Junior Sous Chef är du delaktig i menyplanering och bidrar till att ständigt utveckla och förbättra matupplevelsen på Logen. Du jobbar efter HACCP och har delvis ansvar för att säkerställa att matupplevelsen följer Logens kvalitetsmål.
Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag sju dagar i veckan. Tjänsten innebär en kreativ och skapande roll, med en ambitiös utvecklingsplan för Restaurang Logen de kommande åren.
Att ständigt förbättra gästupplevelsen är lika viktigt som att medarbetarna trivs och mår bra. Logen har sedan lång tid tillbaka arbetat för att säkerställa en hållbar arbetsmiljö där personalen kan hitta en bra balans mellan arbete och privatliv.
OM DIG
Du är en ambitiös kock som trivs bra med en balans mellan kreativt utrymme och att leverera på jämna, höga nivåer. På Logen kommer du att jobba i team där sous chef och köksmästare alltid finns nära till hands för att bolla idéer. Vi ser helst att du har minst 6 års erfarenhet i yrket. Du är såklart också en positiv person som arbetar för god stämning på jobbet där alla i teamet ska lyckas.
Har du ambitionerna och drivet men saknar erfarenheten? Sök ändå! Vi lär gärna upp nya talanger, och då börjar du istället som Kock 2 med målet att nå nivån som Junior Sous Chef efter genomförd utbildningsplan.
FAKTA
Sysselsättning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare (inkl. 6 mån. provanställning)
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt överenskommelse
Det går ingen lokaltrafik till Ästad Vingård, så körkort och tillgång till egen bil är nästintill ett krav.
SÖK NU
Sök tjänsten genom att fylla i formuläret!
Frågor? Hör av dig till kökschef Caroline Johansson på caroline@astadvingard.se
Om Ästad Vingård
Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.
Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se
Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se