Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör på 50% till Södra Wood Värö

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som administratör på Södra Wood Värö är du support till sågverket i diverse administrativa arbetsuppgifter, så som uppdatering av dokument i samband med dagliga produktionsmöten, administration av styrande dokument för ledningssystemet och framtagande av presentationsmaterial. Du har även ansvar för att samordna internkommunikationen på sågverket där bland annat publicering av vårt interna nyhetsbrev och uppdatering av information i vår Teamskanal ingår. Du är lokal kontaktperson för Södras centrala kommunikationsavdelning och är utifrån behov behjälplig med att publicera information på exempelvis intranätet och informationsskärmar. Du medverkar i att göra kundbesök och teamaktiviteter på sågverket som lyckade. Du koordinerar och hjälper till att ta emot nyanställda arbetare med tex. arbetskläder samt genomför även mindre administrativa inköp inom ditt uppdrag. Dina närmsta kollegor blir produktionscheferna och du rapporterar till platschef på Södra Wood.

Tjänsten är förlagd på 50%, dagtid.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av administration och service. Du har god datorvana, en fallenhet för att producera texter och kan lätt navigera i olika system. Du känner igen dig som kommunikativ, ansvarstagande och ambitiös. Du trivs att samarbeta med andra då tjänsten innebär mycket kontakter. Det är mediterande om du har tidigare branschvana.

Som person är du serviceinriktad, framåt och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vilja representera Södra och vara ansiktet utåt mot olika intressenter så som ägare, kunder och potentiella anställda. En vardag där dagarna ser olika ut och arbetsuppgifter varierar från högt till lågt är något du trivs med.

Flytande svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Om Södra
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.