Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare Bjertorp Slott

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du leva det goda livet och göra livet gott för andra? Då är Bjertorp Slott din nästa arbetsplats!Bjertorp Slott är ingen vanlig arbetsplats. Här får du chansen att arbeta mitt ute på landet i en fantastisk miljö där historien sträcker sig som en röd tråd in i framtiden. Tänk dig att få njuta av den otroligt vackra och lugna omgivningen, samtidigt som det är full fart på jobbet. Här är din arbetsuppgift att bjuda på dig själv och skapa upplevelser och minnen för livet. Bröllop, fest och årets viktigaste konferens hör till vanligheterna och tillsammans med vårt härliga team sprider du glädje till var och en som kliver in genom våra dörrar.

Nu söker vi dig som är passionerad och kreativt lösningsfokuseradi din yrkesroll. Dugillar ordning och reda genom att skapa struktur i ditt arbete. Det är också viktigt att du ser detaljer, uppskattar historiska byggnaderoch har ettstort engagemang.

I rollen som fastighetsskötare på Bjertorp Slott har du ansvar för det dagliga underhållet både in- ochutvändigt av hotellrum, lokaler samtslottsparken. I samråd med chef utformar du den långsiktiga underhållsplanen för driftbolagets åtaganden.Du harkontakt med hantverkare, externaleverantörer och ansvarar för tekniska underhållet av verksamhetens maskiner. Dokumentation ochrapportering/mätning av el, vatten- och värme/kylförbrukning sker månadsvis.

Du har även ansvaret som brandanläggningsskötare, SBA och låssystemet.

Erfarenhet: Flerårig erfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter.Tjänstgöringsgrad: 100%Tillträde: 1 oktober eller enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande.

Låter det intressant? Passa på att sök.Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se