Hoppa till innehåll
Vedum Kök & Bad AB logotyp

Medarbetare inom vår maskinavdelning

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker ny medarbetare till maskinavdelningen där vi tillverkar inredning för hela hemmet

Angående tjänsten

Är du tekniskt intresserad, praktiskt lagd och vill bli en del av oss på Vedum? Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag som satsar på framtiden.

Vi rekryterar inom vår avdelning maskin där vi tillverkar detaljer och luckor till vår inredning för hela hemmet. I arbetsuppgifterna ingår kantbearbetning i KBA-lina där vi kant listar samt borrar och pluggar detaljer till våra skåp.

Kompetens

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med industri- eller teknikinriktning i grunden. Dessutom är det meriterande med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin samt praktiska erfarenheter från förbättringsarbete.

Din profil

För att lyckas i arbetet är de viktigaste egenskaperna en positiv attityd och samarbetsförmåga. Som person har du en stor vilja att lära dig och tycker om att arbete både självständigt och i grupp. Du är noggrann, initiativrik och ansvarstagande. Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten

Anställningarna avser heltid med placering i Vedum.

Arbetstider;

Tidigt skift: mån - fre 06.00-14.30.

Vårt kollektivavtal

Träindustriavtalet; träffat mellan Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer

Allmänna frågor kring tjänsten besvaras av:

Fredrik Strömdahl, Produktionsledare maskin. Nås på telefon: 0512-577 72.

Ansökan

Din ansökan behöver vi ha senast den 3 juni.

Om din ansökan innehåller bifogade filer ber vi dig att spara dem i följande format: Adobe PDF eller Microsoft Word.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter

I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.
Vedum Kök & Bad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum grundades 1919 av Viktor Lindberg. Bolaget ägs idag av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i vår bransch. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västgötska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom badrum över hela landet.