Hoppa till innehåll

ORDER & AFTER SALES SUPPORT MANAGER TILL SWEGON

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo att forma framtidens eftermarknadsaffär? Vi söker en Order & After Sales Support Manager till Swegon i Kvänum som vill driva utvecklingen av hållbara lösningar och stärka deras reservdelsaffär.

Din vardag

Som Order & After Sales Support Manager kommer du att:

  • Utveckla strategier för reservdelsaffären.
  • Delta i projekt som eftermarknadsansvarig.
  • Hantera artikel masterdata-processen i affärssystemet M3.
  • Ansvara för leverantörsprognoser och försörjningsupplägg.
  • Analysera reservdelsportföljen för att säkerställa marknadsrelevans.
  • Utveckla orderprocessen.

Du kommer att leda ett dedikerat team på fyra personer och rapportera till Supply Chain Manager. Rollen innebär många samarbeten inom företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och affärsmässig med förmåga att se alternativa lösningar. Erfarenhet av liknande processer och en högskoleutbildning inom teknik/logistik är meriterande, liksom kunskaper i affärssystem som Infor M3. Du har vana av att utveckla och implementera processer.

Som ledare är du en kulturbärare och förebild, engagerar ditt team och uppmuntrar till förbättringar. Du är en god kommunikatör som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Vi erbjuder en spännande möjlighet att utveckla och driva vår eftermarknadsaffär i en dynamisk och framåtblickande organisation. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar Swegon med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Karlström via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2024-08-14. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Swegon

Swegon Group, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör för ett hälsosamt inomhusklimat, med lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 17 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har ca 3300 anställda och har 2023 en omsättning på ca 8,8 miljarder SEK.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se