Hoppa till innehåll

Personlig assistent, Behovsvikarie Vallentuna

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hej!

Ta-Verens Assistans & Ekonomi AB är ett ekonomi- och assistansföretag. Vi jobbar främst med att hjälpa funktionshindrade människor med assistans men utför även tjänster åt andra företag inom ekonomi. Våra värdegrunder är livskvalitet, respekt och värdighet. Vår målsättning är att kunden ska få den hjälp han/hon behöver för att leva ett så värdefullt liv som möjligt.

Jag är en man på 50 års åldern som bor i Vallentuna med katter och jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Jag är förlamad från axlar och neråt (men helt klar i knoppen) och är rullstolsburen så du kommer att vara mina armar & fötter. Jag behöver hjälp med det grundläggande såsom mat, hygien, aktiviteter etc, så din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag tillbringar stor del av min tid i hemmet men ibland är jag ute på resande fot och då följer du med.

Mina intressen är pyssla om min trädgård och mitt hus. Jag har även ett stort bilintresse & spenderar en del tid i mitt garage med olika projekt. Det vore positivt om du har liknande intressen.

Jag ser gärna att du som söker är i 30-50 års åldern och kan bra svenska i tal & skrift. Jag utvecklas tillsammans med min assistent så det är viktigt att du är lyhörd, ansvarsfull & har en god människosyn.

Beskriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller något annat som du tror kan vara meriterande. Rätt personkemi är det viktigaste och går före eventuella andra meriter!

Vi söker dig som vill arbeta som behovsvikare. Varje arbetspass är 26.5 timmar, med start 07:00 och slut 09:30 dagen därpå (aktiv tid 24,5h, sovande jour 2h). Det är ett plus om du kan hoppa in med kort varsel.

Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde omgående, intervjuer sker löpande.

Vid intresse mejla ditt CV och Personliga brev till amanda@ta-verens.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se