Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kommunikatör med intresse för fotografering sökes till Allbohus i Alvesta!

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en kreativ student med en passion för fotografering och marknadsföring? Då har vi ett spännande extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en konsult för vår kunds räkning som vill hjälpa till att skapa visuellt tilltalande annonser för fastigheter. Tjänsten innebär att du får chansen att utveckla dina kunskaper inom både fotografering och marknadsföring, samtidigt som du arbetar nära erfarna kommunikatörer.

Som kommunikatör och marknadsförare hos vår kund kommer du att ha en central roll i att skapa och förbättra annonser för deras fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera fotografering av fastigheter för att framhäva deras bästa egenskaper och skapa engagerande bildmaterial. Du kommer också att arbeta med företagets marknadsföringskanaler, såsom sociala medier och kundtidning, för att nå ut till potentiella hyresgäster och stärka varumärkets synlighet.

Arbetsplatsen är belägen i Alvesta, och du kommer att arbeta som anställd konsult hos StudentConsulting men vara uthyrd till vår kund. Arbetet är vi behov, på plats i kontoret under vardagar mellan 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att lyckas i denna roll har du ett intresse för marknadsföring, kommunikation, eller liknande. Vi söker dig som har ett stort intresse för fotografering och erfarenhet av att skapa bildmaterial för marknadsföringssyften. Erfarenhet av att arbeta med annonsering och digital marknadsföring är ett stort plus, men det viktigaste är att du är kreativ och har en stark känsla för vad som gör en bild och en annons engagerande.

Du är självgående, proaktiv och bekväm med att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, och du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med verktyg som InDesign, Photoshop eller liknande.

Om arbetsgivaren:

Allbohus är en del av Alvesta kommun och består av fyra avdelningar: marknad, fastighetsservice, boservice och fastighet, med totalt cirka 110 medarbetare. Huvudkontoret ligger på Storgatan 15A i Alvesta, och det finns även flera andra arbetsplatser för företagets anställda i kommunen. Allbohus är engagerade i att erbjuda högkvalitativa boenden och tjänster till sina hyresgäster och söker nu förstärkning till sitt marknadsteam.

Sökord: Fotografering, Marknadsföring, Kommunikation, Annonsering, Alvesta

Sökord: Fotografering, Marknadsföring, Kommunikation, Annonsering, Alvesta
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com