Hoppa till innehåll
Robin logotyp

Performance Marketing manager

Sista ansökningsdag
23 december 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Senior Google ads specialist

Robins tillväxtresa fortsätter, och vi söker därför en Google Ads specialist som har god erfarenhet av att skapa och optimera sök-, shopping- och display kampanjer.

Samtidigt kräver rollen att du har goda pedagogiska egenskaper då du ska förmedla dina kunskaper och erfarenheter på ett lättbegripligt sätt, både i dialog med våra kunder och kollegor.

I över fyrtio år har vi hjälpt små och medelstora företag att synas genom smarta lösningar inom allt från Ads, SEO och annonsering i sociala medier, till banners och hemsidor.

Robin grundades 2024 i ett samarbete från de största söktjänsterna i Skandinavien; Eniro, Krak, GuleSider och 0100100. Vi vet vad som krävs för att företag ska gå från vision till verklighet, genom att samla verktyg som behöver etablera, driva och utveckla det enskilda företaget.

Vad gör en Senior Google Ads specialist?

Du kommer att ha ansvar för en egen kundportfölj av våra Google Ads-kunder, så att vi ser till att deras kampanjer alltid levererar optimalt. Som en naturlig del av den dagliga uppföljningen finns även viss kundkontakt samt regelbunden kontakt med våra säljare. Eftersom du kommer in med lång erfarenhet vill vi även att du delar med dig och fortlöpande utbildar kollegorna i teamet, så att vi på så sätt kontinuerligt kan utveckla kompetensen.

Vad söker du?

Ett företag med ambitioner och mod att gå efter uppsatta mål. En kultur som bygger på samarbete över team och landsgränser och inte minst ett företag där du kan utveckla dig själv och känna att den insats du lägger ner varje dag bidrar till att vi når våra mål och har en hög kundnöjdhet.

Vad söker vi?
  • Du har erfarenhet av uppsättning och kontinuerlig optimering av alla kampanjtyper i Google Ads.
  • Du har erfarenhet av att använda GA4 och Google Tag Manager för rapportering och analys av resultat.
  • Du har arbetat med både B2B, B2C och e-handel
  • Du tar egna initiativ, och i samarbete med våra partners, håller dig uppdaterad om nya möjligheter inom ditt eget specialistområde
  • Du motiveras av att utveckla kunder, strategi och leveranser över tid
  • Du trivs med att arbeta både självständigt och som en del av ett team
  • Du är typen som gärna delar med dig av dina insikter och kunskap och som bidrar till en trygg och kreativ miljö
I den här rollen kommer du arbeta i vårt Nordiska Customer Success team med våra 8 medarbetare som är placerade på våra kontor i Stockholm, Växjö, Oslo, Trondheim och Köpenhamn. Själv kommer du att arbeta på vårt kontor i antingen Växjö eller Stockholm.

Kulturen hos Robin är informell med högt till tak och det är viktigt för oss att det är kul på jobbet samtidigt som vi gör vårt dagliga arbete. Vi ser helst att majoriteten av arbetstiden förläggs till kontoret, men det finns viss flexibilitet. Du är anställd i en organisation under kollektivavtal vilket innebär att du tjänar in både semester och pension.

Ta chansen och häng med på Robins tillväxtresa!

Skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Celine Nyborg, Customer Success Manager på Celine.nyborg@teamrobin.com.
Robin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 december 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi brinner för att göra livet lättare för företagare

Robin grundades 2024 i ett samarbete från de största söktjänsterna i Skandinavien; Eniro, Krak, GuleSider och 0100100. Vi vet vad som krävs för att du som driver företag ska gå från vision till verklighet, genom att samla verktygen för dig som behöver etablera, driva och utveckla din affär.

Vi ser företagare som hjältar. Men alla hjältar behöver en sidekick, och det är här Robin kommer in. Vi vägleder, stöttar och inspirerar dig att ta rätt steg framåt. Vi hjälper dig att skapa, optimera och analysera din marknadsföring som ökar din synlighet och driver in ny business. Vi ser till att du klättrar i sökresultaten på t.ex. Google och får ökad trafik till din hemsida. Vi producerar, publicerar och optimerar dina annonser och håller dig i handen genom djungeln av sociala medier.

Ska du satsa på SEO eller betald annonsering? Ska du synas på Instagram eller Linkedin? Det enkla svaret är att det beror på vilken typ av företag du har och vem din målgrupp är. Med Robin får du tillgång till hundratals rådgivare, designers, media-experter och annat inom digital marknadsföring. Vi har kunskapen och insikterna du behöver, så att du får bäst "bang for the buck".

Robin är din långsiktiga partner med ett team av sidekicks som oavbrutet jobbar bakom kulisserna för att säkerställa att ditt företag inte bara når sin fulla potential, utan också ger dig ett liv utanför jobbet. Med Robin vid din sida blir företagandet precis det du drömt om.

Gör din grej och låt oss ta hand om resten!