Hoppa till innehåll
DEKRA logotyp

Besiktningsingenjör till teknikområde tryck i Småland!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet!

Om tjänsten
DEKRA expanderar ytterligare och söker nu en Besiktningsingenjör till teknikområde tryck i Småland. Genom att besiktiga exempelvis tryckbärande anläggningar i fastigheter och på industrier, cisterner, pannor och mycket annat är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar där du planerar dina dagar själv. Kanske besiktigar du en nyinstallerad trycktank innan lunch och avslutar dagen med att utföra tillverkningskontroll hos en av våra kunder. Du arbetar ibland i team, ibland självständigt och våra kunder finns inom de flesta branscher.

Vi önskar att du har:
  • Teknisk utbildning, exempelvis gymnasie- eller högskoleingenjör. Alternativt relevant erfarenhet från branschen.
  • Stort tekniskt intresse och en god social förmåga.
  • Social kompetens där många kundkontakter stimulerar dig.
  • Körkort för personbil.
För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Är du självständig och har vana från besiktnings-branschen eller har arbetat med pannor, tryckbärande anläggningar eller liknande är det meriterande. När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAS breda spektra av tjänster och du kommer regelbundet att gå Dekras interna utbildningar för att hålla kunskapen på rätt nivå.

Du utgår från Växjö men arbetar i hela Småland, även resor till Blekinge samt Öland förekommer.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.

Vad DEKRA erbjuder dig:
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt hanterar vi tekniska frågor inom respektive sektion och vi vidareutvecklas ständigt tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Mikael Söderling, sektionschef tryck i Småland, Blekinge och Öland. Se kontaktuppgifter nedan.
DEKRA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.