Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande servicetekniker till Tamtron

Sista ansökningsdag
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av arbete inom mekanik och hydraulik? Är du intresserad av att ständigt utvecklas inom olika tekniska områden där ditt arbete är precist? Tamtron söker nu en tekniker till teamet som trivs med att resa och som värdesätter frihet under ansvar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tamtron.

Om företaget

Tamtron är en ledande tillverkare av avancerade vägningssystem för industribranscher som bygg, skog, gruvdrift och logistik. Företaget har sina rötter i Finland och är internationellt erkänt för sina innovativa lösningar som kombinerar precision med användarvänlighet. Tamtron strävar efter att hjälpa företag effektivisera sina processer genom att erbjuda modern teknologi och smarta vägningslösningar, anpassade efter kundernas specifika behov. Som en del av Tamtron får du arbeta med högteknologiska produkter i en dynamisk miljö med fokus på kvalitet och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker genomför du service och montage av stationära och fordonsmonterade vågar med kringutrustning samt monterar hydrauliska och lastcellsbaserade vågar på större fordon såsom hjullastare och materialhanterare. Arbetet innebär mätteknik och ditt arbete är precist, där du på sikt blir ackrediterad i att kalibrera vågar. I rollen tillhör du ett team om åtta resande servicetekniker vilka har nära samarbete med supportavdelningen, säljare, produktspecialister och eftermarknadschef.

Du arbetar i huvudsak i ditt distrikt bestående av Västra Götaland, Jönköping, Halland och Skåne men resor till andra områden i Sverige förekommer vid behov. Uppskattningsvis är det 40-50 övernattningar per år och ibland är du borta en vecka i sträck. Du erbjuds servicebil med hemgaragering, traktamente och reseersättning samt en flexbank där du väljer om du önskar utbetalning eller lediga dagar.

* Service och montage av stationära och fordonsmonterade vågar med kringutrustning samt montering av hydrauliska och lastcellsbaserade vågar på större fordon
* Precist arbete, på sikt blir ackrediterad i att kalibrera vågar
* Team om åtta resande servicetekniker i nära samarbete med supportavdelningen, säljare, produktspecialister och eftermarknadschef
* Arbetet sker i huvudsak i ett distrikt men arbete i andra områden förekommer vid behov
* Uppskattningsvis 40-50 övernattningar per år, ibland en vecka i sträck
* Servicebil med hemgaragering, traktamente, reseersättning och flexbank

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning inom relevant område, såsom mekanik eller fordon
* Erfarenhet av arbete inom mekanik och hydraulik bestående av installation, service och underhåll
* B-körkort, det är meriterande med CE-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du ser värdet av att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. I rollen som resande servicetekniker pratar du med många kunder dagligen och du tar gärna första steget till ett samtal. Du har god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gislaved, Ljungby, Värnamo, Växjö och Älmhult är önskvärt men närliggande orter fungerar också eftersom tjänsten är resande och det är hemgaragering
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.