Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extrajobb som paketbilschaufför!

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som har en annan sysselsättning på 50% som vill arbeta extra som paketbilschaufför i Växjö! Pluggar du eller har ett annat deltidsjobb och vill arbeta extra? Välkommen in med din ansökan!

Om rollen:
Du kommer arbeta som chaufför inom logistikbranschen och sortera paket + köra paketbil efter en utsatt rutt. Passen är ofta planerade veckan innan men det kan också komma att bli pass med kort varsel, därför ser vi gärna att du är tillgänglig och flexibel.

Krav:
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift
- Tillgänglig dagtid ca 3-5 dagar i veckan
- Lösningsfokuserad och driven

Tidiagre erfarenhet av logistikbranschen är meriterande men inget krav.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Ellen Rönmark på ellen.roenmark@adecco.se
Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.