Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 november 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en social och ansvarstagande servicetekniker

Är du en praktiskt lagd person som trivs med att resa och arbeta i varierande miljöer? Vill du ha ett flexibelt schema och arbeta nära engagerade kollegor, med goda möjligheter till stöd och utveckling? Hos oss på Västerås Oljeteknik AB söker vi en servicetekniker som uppskattar samarbete och som har en god förmåga att skapa relationer, både med kollegor och kunder.

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss kommer du främst att resa inom Sverige för att installera, serva och underhålla utrustning för bränslehantering på flygplatser mestadels i Sverige. Du arbetar alltid tillsammans med en erfaren kollega och får stöd från våra kunniga medarbetare, som hjälper dig att lyckas i ditt arbete. Resor är en naturlig del av rollen, och du kommer ofta att övernatta på annan ort flera nätter i veckan. Vi ser detta som en möjlighet att uppleva omväxling och nya miljöer, samtidigt som du får arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på olika projekt.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Installation och service av bränslehanteringsutrustning.
  • Resor i Sverige i under vår- och höstperioden (12-14 veckor per period).
  • Bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera högkvalitativ service.
  • Arbeta med ett flexibelt schema beroende på uppdragens omfattning och var de ska utföras.
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt kundens krav och fastställda rutiner för att garantera hög kvalitet och kundnöjdhet.
Vem vi söker

Vi letar efter dig som är praktiskt lagd och har ett genuint intresse för att arbeta med service och kan lösa utmaningar enligt etablerade processer. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och att du trivs med att arbeta nära andra människor.

Du har följande egenskaper:
  • Social och kommunikativ - du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos både kollegor och kunder.
  • Lagspelare - du uppskattar att arbeta i lag och ser värdet i gemensam problemlösning och samarbete.
  • Ansvarsfull och självgående - du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, även när du arbetar självständigt.
  • Flexibel och anpassningsbar – du är bekväm med ett varierande arbetsschema och det är ett krav att du är villig att resa ofta och sova borta flera nätter i veckan.
Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande roll där du får stor frihet under ansvar, möjlighet att resa inom Sverige och ha varierande arbetstider, vilket ger både omväxling och flexibilitet i ditt arbete. Hos oss får du arbeta med erfarna kollegor och dra nytta av företagets långa erfarenhet och expertis. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder ett starkt stöd för din utveckling och framgång.

Ansökan och urval

Sista ansökningsdag: 2024-11-30

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan!
Västerås Oljeteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oljeteknik är ett Västeråsbaserat familjärt företag och en ledande aktör inom bränslehanteringsutrustning för flygindustrin i Norden. Vi är stolta över att arbeta i en unik nisch där vi levererar högkvalitativa produkter samt utför service och installation på uppdrag av de främsta oljebolagen. Vi ansvarar för bränslehanteringen på majoriteten av landets flygplatser, vilket ställer höga krav på precision, pålitlighet och teknisk skicklighet i vårt dagliga arbete.