Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

SRS söker operativ kvalitetskoordinator

Sista ansökningsdag
23 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
SRS söker operativ kvalitetskoordinator för att förbättra vårt retursystem
Svenska Retursystem är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel, som kontinuerligt växer och senaste åren fått många nya kunder. Vi behöver därför förstärka med en operativ kvalitetskoordinator inom Logistik.

Du kommer arbeta praktiskt i gränslandet mellan SRS logistikanläggningar och våra kunder för att vi ska få ett så effektivt och väl fungerande flöde av lådor och pallar som möjligt.

En stor del i rollen kommer vara att besöka våra kunder, som returnerar använda lådor och pallar, i deras lager. Syftet är öka kvaliteten och ständigt förbättra de operativa processerna genom att stödja, kravställa, utbilda och följa upp.

Det är därför viktigt att du kan arbeta med praktiska detaljer såväl som att se helheten som att vara duktig på att skapa goda relationer, då du kommer träffa och arbeta med många kunder och kollegor.
  • Du kommer att vara en mycket viktig kugge i att förbättra det fysiska flödet från våra returkunder. Därmed kommer du också ha ett nära samarbete med många kollegor på SRS.
  • Du behöver kunna agera på frågor och/eller problem som dyker upp, såväl internt som externt.
  • Du kommer också koordinera ett tvärfunktionellt team som arbetar med uppföljning av avvikelser och ständiga förbättringar av processerna i vårt returflöde.
  • En annan del är att ta fram data-underlag för våra största returkunder samt även löpande följa upp flödet.
Din profil
  • Du är en "doer" och en kommunikatör/pedagog, som trivs med att arbeta operativt i en lager och logistikmiljö och även tvärfunktionellt med god initiativförmåga och eget driv för att skapa förståelse kring regelverk, processer och avtal hos våra kunder.
  • Du är en engagerad och ansvarstagande person som motiveras av att identifiera och genomföra förbättringar.
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta operativt med fysiska logistikflöden, gärna i en liknande roll. Kunskaper i lean och operativ processförbättring är meriterande.
  • Du har god administrativ förmåga.
  • Du har goda kunskaper inom Excel och kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
Som en naturlig och väsentlig del av tjänsten kommer det bli regelbundna och frekventa tjänsteresor inom Sverige. Du kommer tillhöra teamet Logistikutveckling som även arbetar med taktisk och strategisk utveckling inom prognos, planering, transport och returflödet.

Omfattning: Tillsvidareanställning 100% med arbetsplats i Västerås

Skicka in din ansökan till hr@retursystem.se

Märk ansökan Operativ kvalitetskoordinator. Sista ansökningsdag är 2024-09-23. Vi kontaktar kandidater löpande vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Bolagets uppdrag handlar om att göra Sveriges livsmedelskedja effektiv och hållbar. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Ett av bolagets främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan. Bolaget ägs till lika delar av Svensk Dagligvaruhandel och Dagligvaruleverantörerna. Att jobba på Svenska Retursystem

Vår syn är att allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga och långsiktiga relationer med våra kunder och våra samarbetspartners. För oss är hållbarhet en central del i verksamheten och oavsett roll så är vi stolta över att jobba på ett företag med hållbarhetsambitioner som vill vara med och ta fram lösningarna för en hållbar livsmedelskedja. Vi är under ständig utveckling och hos oss står det aldrig stilla. Trots att vi vuxit till ett stort bolag genomsyras vi fortfarande av en stark entreprenörsanda, en anda vi är stolta över och måna om att behålla.

Hos oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Vi vill främja mångfald och inkludering i allt vi gör, och genom att välkomna olika perspektiv och erfarenheter skapar vi en dynamisk arbetsmiljö.