Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningsekonom på heltid sökes för kund i Västerås!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för ekonomi och besitter erfarenhet inom området? Besitter du ett intresse för siffror och kalkyler i kombination med andra administrativa uppgifter? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en redovisningsekonom till Mark Entreprenad Mälardalen AB. MARK är ett expansivt och innovativt företag som utför mark & anläggningsarbeten samt alla typer av fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning . Du ansvarar för allt från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut.

Tjänsten är ett uppdrag på heltid med start omgående. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten kommer påbörjas med ett vikariat fram till årsskiftet med chans till förlängning. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kund.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har en god förståelse för hela redovisningsprocessen. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad, driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Du ska ha goda kunskaper inom bokföring och redovisning Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och du är van att arbeta mot deadlines och drivs av att bidra till ett gott resultat.

Är du rätt person för uppdraget? Ansök redan idag!

Sökord: Redovisningekonom, Redovisning, Ekonom

Sökord: Redovisningekonom, Redovisning, Ekonom
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com