Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Area Sales Manager-SaaS-säljare till Eplan

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Erfaren Area Sales Manager till Eplan

Eplan, global ledare inom lösningar för ingenjörsdesign och automation stärker sitt team och söker en erfaren säljare som vill vara med och bidra till fortsatt tillväxt. Med en digitaliseringsresa under de senaste tio åren, har Eplan fått både sin egen och sina kunders affärer att växa. Vill du vara med på denna tillväxtresa?

”Vi har överlägsna produkter som är en viktig komponent i vår framgång men det är vår personal och företagets satsning på utbildning och utveckling som är den starkaste ingrediensen!” säger Eplans VD Fredrik Wåhlstrand.

Branscherfarenhet och passion för framgång

Som Area Sales Manager kommer du att ansvara för att utöka användandet av EPLAN hos befintliga kunder samt identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer ha en konsultativ roll där du hjälper kunden att utveckla och effektivisera sina processer och därmed förbättra sin konkurrenskraft. Du kommer huvudsakligen att ha kontakt med företagsledare, el- och ingenjörschefer samt R&D- och automationschefer. Du kommer att arbeta mot en individuell budget där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till avslut. Du kommer att ingå i ett härligt team om 35 personer där man stöttar varandra för att lyckas i sin roll.

Om dig

Vi söker dig med flera års erfarenhet av teknisk försäljning och med en bakgrund inom el, automation eller motsvarande. Du trivs att arbeta i en händelserik omgivning där du får möjlighet att driva och utveckla försäljningsaktiviteter såväl självständigt som tillsammans med drivna säljkollegor. Du kommer vara i kontakt med beslutsfattare på alla nivåer hos kund. I din roll vill du skapa långsiktig kundrelation som bygger på ömsesidigt förtroende och som skapar stort värde för kunden.

Arbetet ställer stora krav på självständighet, att du tar egna initiativ och är flexibel samtidigt som du har fokus på resultat och arbetar strategiskt. Tjänsten innebär en del resdagar med många spännande kundmöten, mässor och utvecklande nätverk. Sist men inte minst, bör du vara van och bekväm med att använda engelska i ditt arbete. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet för den här rollen.

Känner du igen dig? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Ansökan och kontakt
I denna rekryteringsprocess har E-plan valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Wangdell på stefan.wangdell@adecco.se alt. 076-1384817.
Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag 2024- 09-29.

Om Eplan

Eplan erbjuder mjukvaru- och servicelösningar inom elkonstruktion, automation och mekatronik. Företaget utvecklar en av världens ledande mjukvarulösningar för maskin- och skåpsbyggare. EPLAN är även den optimala partnern för att effektivisera utmanande konstruktionsprocesser. EPLAN vill växa ytterligare, tillsammans med kunder och partners, och främjar integrering och automatisering i framtidens konstruktionsarbete. Globalt stödjer EPLAN över 61 000 kunder. Fokus ligger på "Effektiv konstruktion". EPLAN grundades 1984 och är en del av Rittal och den ägarledda Friedhelm Loh Group. Friedhelm Loh Group bedriver verksamhet över hela världen och har 12 produktionsanläggningar och 94 internationella dotterbolag. Hela koncernen har 11 600 anställda och hade en omsättning på cirka 2,6 miljarder euro under 2019.

https://www.eplan.se/

https://www.rittal.com/se-sv/

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!