Hoppa till innehåll

KVALITETSTEKNIKER

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Nu söker vi en kvalitetstekniker till framgångsrikt företag i Anderstorp

Vill du bli del av en IATF 16949 certifierad organisation?

Drivs du av att kvalitetssäkra artiklar till de kunder som ställer de högsta kraven?

Vår kund i Anderstorp stärker sin kvalitetsavdelning med en kvalitetstekniker!


Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse, samtidigt som du har en hög administrativ förmåga. Du är analytiskt, noggrann och är en driven person som gillar att utvecklas.


Du har tidigare arbetserfarenhet av kvalitetsarbete eller teknik, eller alternativt en högskoleutbildning inom relaterat område. Det är mediterande om du har lång erfarenhet inom kvalitet.


Du är en lagspelare som är tävlings- och resultatinriktad som drivs av förbättringsarbete. Du är självgående och nyfiken på att lära dig nya saker samt har en vilja att ständigt utvecklas.


För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta i en lösningsorienterad och engagerande miljö.


Exempel på ansvarsområden:

PPAP/utfallsprov

Uppmätningar och kvalitetskontroll

Reklamationshantering (internt och externt)

Kalibrering

Kontakt med leverantörer


Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetstekniker ansvarar du tillsammans med ett team för att upprätthålla kvalitén på produkterna. Du arbetar med kontroll, mätning, utfallsprover och kundreklamationer med tillhörande dokumentation. I rollen agerar man som ett stöd till både kunder, leverantörer och intern personal vid tekniska frågor.


Ditt jobb är att själv delta samt koppla ihop personer med rätt sakkunskap för att analysera, bedöma och förbättra kvalitetsproblem och avvikelser som uppstår. Som en del av företagets kvalitetspolicy "Jakten på Nollpunkten" kommer du även att driva vissa projekt i syfte att öka kunskapen och medvetenheten om kvalitetsrelaterat arbete i organisationen.


Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, strukturerat arbete och att du gillar att arbeta i ett team.


Om företaget

Koncernen lever på en hög servicenivå med snabba leveranser mot kunder som ställer höga kvalitetskrav. För att uppnå detta krävs ett nära samarbete med vår egen tillverkning, leverantörer och kunder där du i denna roll bidrar till att driva kvalitetsarbetet framåt.


I rollen kommer du att kvalitetssäkra artiklar från en global leverantörskedja, samtidigt som du kommer vara en viktig del av vårt kvalitetsarbete i vår egen produktion och dotterbolaget

Organisationen är certifierad enligt ISO 9001, ISO 14001 och IATF 16949.


Urval sker löpande.


För frågor om tjänsten kontakta:

Julia Lundgren: 070 199 26 87

Eller läs mer på: www.k-bemanning.se


Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se