Hoppa till innehåll

Ekonomichef med inriktning Business Controller – HydSupply AB

Sista ansökningsdag
22 februari 2025 (147 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven, affärsinriktad och analytisk person som vill vara med och utveckla ett företag mot nya spännande mål? Då har vi tjänsten för dig! HydSupply AB söker nu en Ekonomichef med fokus på Business Controller till en nyckelroll i vår verksamhet. Vi befinner oss i en expansiv fas, och vi letar efter en engagerad person som kan hjälpa oss ta nästa steg i vår resa.

Om rollen:

Som Ekonomichef hos oss kommer du att vara den finansiella och strategiska partnern till VD och vara med och forma bolagets framtid. Du ansvarar för företagets ekonomi och översätter våra strategiska mål till mätbara nyckeltal. Ditt arbete kommer att omfatta allt från budget- och prognosprocesser till att analysera trender och identifiera förbättringsmöjligheter för att stötta verksamhetens utveckling.

Du kommer att spela en central roll i bolagets affärsutveckling, vara delaktig i uppstart av nya projekt och verksamheter, samt bidra vid systemförbättringar och förvärv. Tjänsten innebär ett stort kontaktnät internt och externt, vilket gör att vi värdesätter din förmåga att kommunicera tydligt och pedagogiskt.

Exempel på några arbetsuppgifter:

  • Stödja VD och ledning med beslutsunderlag för operativa och strategiska beslut.
  • Ansvara för bolagets ekonomi och redovisning.
  • Hantera månadsrapporter, kvartals- och årsbokslut.
  • Driva budgetprocesser och följa upp ekonomiska resultat mot uppsatta mål.
  • Utarbeta finansiella rapporter, analysera och tolka data.
  • Driva affärsutveckling genom förbättring av system, rutiner och processer.

Du kommer även samarbeta med revisorer samt säkerställa att företaget följer lagar och regler inom redovisning och skatt. HydSupply har kontor på flertal orter i Sverige och för denna roll ser vi gärna att man sitter i Småland.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi, redovisning eller finans samt minst 5 års erfarenhet från liknande arbete. Du har ett starkt affärssinne och en välutvecklad analytisk förmåga, vilket gör att du kan identifiera trender och stötta företaget i strategiska beslut. Erfarenhet av att arbeta i ledningsgrupp och nära samarbete med företagsledningen är en stor fördel. Du är också van vid ekonomiska analyser, rapportering och du är van att arbeta med BI-system. Din kommunikativa och samarbetsinriktade förmåga gör att du kan bygga relationer och arbetar effektivt med olika intressenter.

Varför HydSupply?

Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett företag i utveckling där din insats kommer att göra stor skillnad. Vi erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö där du får påverka, ta ansvar och vara en viktig del i vår fortsatta framgång.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Ekonomichef? Skicka in din ansökan redan idag och har du frågor, tveka inte att kontakta Ulrika Gruffman, ansvarig Rekryteringskonsult ulrika@gruffman.nu eller 0733-434189.

HydSupply erbjuder service och support, förebyggande underhåll och optimering av din produktion med noga utvalda originalkomponenter från marknadens mest välrenommerade leverantörer. Våra tekniker och utvecklare tillhör Nordens bästa inom hydraulik och pneumatik med tillhörande elektronik samt övrig industriautomation. Vi finns över hela Sverige och Finland – alltid nära dig – och är snabbt på plats, oavsett var du har din verksamhet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 februari 2025 (147 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se