Hoppa till innehåll

Lastbilschaufför för ett varierande och expansivt uppdrag i Värmdö

Sista ansökningsdag
28 februari 2025 (169 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

C-korts chaufför med YKB för varierande uppdrag

Plats:VärmdöTjänst:Heltid, men även deltid finns vid intresse.AnsökSenast:30September

Anställning:Provanställning 6 månader.

Jobbeskrivning

Vi söker en ny medarbetare till vår kunds fantastiska team med omgående start. Vi letar efter dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig, och som har C-körkort samt YKB. Tjänsten innebär lastbilskörning i ett varierande och givande arbete med trevliga kollegor.

Du kommer att arbeta i en självständig roll men även i nära samarbete med teamet. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och samtidigt vara en god lagspelare. Du blir företagets ansikte utåt och en viktig del i kontakten med deras kunder och leverantörer, vilket ställer höga krav på din sociala förmåga. Vi söker en person som inte är rädd för att ta initiativ och som snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter.

Arbetet kan innebära resor inom landet, där övernattningar kan förekomma. Din arbetsdag börjar vanligtvis kl. 06.00 och arbetstiden är förlagd till dagtid. Efter samråd med transportledaren påbörjas din körning. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader, och lön fastställs enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att köra lastbil med gods och hämta kärl för vidare transport till olika destinationer. Du kommer även att bistå med större transporter vid behov. Har du ADR-utbildning är detta meriterande, likaså om du innehar CE-körkort, då det ibland kan förekomma körning av lätt lastbil med tungt släp.

Om företaget

Företaget är i en expansiv fas och söker nu fler medarbetare för att möta den växande efterfrågan på deras tjänster. De erbjuder högkvalitativa lösningar inom transport, lyft och avfallshantering, med fokus på att anpassa tjänsterna efter kundens specifika behov. Utöver att tillhandahålla transporter och lyfttjänster ansvarar företaget för hela logistikkedjan, från tillståndsansökningar till beställning och användning av fordon som höglyftar och mobilkranar. De har även lagerhållningstjänster där kunders gods hanteras.

Arbetsmiljön är en central del av företagets verksamhet. De arbetar kontinuerligt med att skapa en trivsam och trygg arbetsplats där de anställda kan utvecklas och känna sig motiverade. Företaget lägger stor vikt vid systematiskt arbetsmiljöarbete för att säkerställa en sund och hållbar företagskultur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har C-körkort och YKB. (CE är meriterande)
  • Har god fysik och trivs med fysiskt arbete.
  • Är ansvarstagande och punktlig.
  • Har god förmåga att arbeta i team.
  • Är serviceinriktad och kan bemöta kunder på ett professionellt och vänligt sätt.
  • Tidigare erfarenhet eller liknande arbete är meriterande men inte ett krav.
Vi erbjuder
  • Konkurrenskraftig lön.
  • Trevliga kollegor och en god arbetsmiljö.
  • Möjlighet till personlig utveckling och vidareutbildning.
  • Flexibla arbetstider.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till rekrytering@agilarbetskraft.se. Märk din ansökan med "C-korts chaufför Värmdö". Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till Agil Arbetskraft

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se