Hoppa till innehåll

Kock till en härlig grupp

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock till för fast anställning. Vi är i dagsläget 3 kockar men skulle vilja stärka upp vårt team


Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.


I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.

Ansökan hanteras löpande så skynda sök.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se