Hoppa till innehåll

Städledare på Heltid

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en driven ledare på heltid att komplettera vårt team med inom städ som vill vara med på vår spännande resa med stationsort Vännäs/Umeå.

Ordning och Reda har i dagsläget drygt 15 anställda på 5 stationsorter med ett brett urval av tjänster.

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften som har ett stort ordningssinne där vi gärna ser att du har erfarenhet av kundkontakt, lokalvård/städ samt någon form av ansvarsroll. God fysik, B Körkort samt behärska svenska i tal och skrift är ett krav. Du kommer att tillföra en spets till vårt städteam där du utöver att vara ute i driften och jobba med olika typer av städuppdrag bl.a kommer hantera reklamationer, hembesök, uppstart av nya uppdrag och utveckling av vår städverksamhet med kvalitetssäkring av uppdrag, utbildningar mm och du kommer även ingå i Ledningsgruppen.

Anställningen kommer börja med 6 månaders provanställning och innan anställning kommer du att få visa upp utdrag ur belastningsregistret för att vi ska kunna säkerställa du är lämpad för våra kunduppdrag.

Heltid, Fast månadslön, friskvårdsbidrag, samt tillträde omgående eller enligt ök. och urval sker löpande. Skicka din ansökan till viktoria@ordningochreda.com och märk din ansökan Städledare

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se