Hoppa till innehåll

Kock kräftkokeri

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Klosterdelikatesser förädlar produkter av kräftor och fisk fångade i främst Vättern och Vänern. Till vårt kokeri i Vadstena söker vi nu en kock som brinner för delikata kräftor. Har du dessutom ett intresse av att utveckla innovativa produkter och smaker av högklassiga råvaror ska du läsa vidare.

Vi letar efter dig som har ett seriöst intresse för riktigt goda kräftor och fiskprodukter. Du är engagerad, har ett genuint intresse för mat och smakupplevelser, har ett positivt sätt, ser vad som behöver göras och tycker det är kul att ta i där det behövs. Du behöver vara noggrann, kunna arbeta självständigt men också tillsammans med kollegor, gilla ett högt tempo och vara bekväm med att det är stressigt emellanåt.

Genom ditt sätt bidrar du till en hög trivsel för alla på arbetsplatsen. Kräftsäsongen är intensiv, men kort och säsongen pågår till som senast mitten av oktober. För rätt person kan det bli aktuellt med en förlängning då vi under andra delar av året arbetar med andra produktgrupper.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett härligt gäng som tillsammans brinner för att erbjuda våra högt värderade kunder de bästa färska kräftorna.

I arbetsuppgifterna ingår att: koka kräftor, att säkerställa kräftornas smak och kvalitet, att våra livsmedelshygieniska rutiner efterlevs och tillsammans med kollegor säkerställa att processflödet fungerar från sortering till packning. Det förekommer en hel del lyft.

Låter detta intressant, skicka din ansökan via länken. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se