Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Svensktalande kunderådgivare sökes till Gavefabrikken i Valby

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Älskar du försäljning och rådgivning, och är du bra på att skapa nya relationer? Om du har erfarenhet av försäljning och kundservice, har vi ett spännande projekt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som talar flytande svenska och kan börja så snart som möjligt. Du kommer att anställas för ett spännande projekt som pågår från september till och med januari 2025.

Gavefabrikken grundades redan 2008 och levererar gåvor till företag i hela Norden. Om du blir en del av teamet kommer du att dela vardagen med ca. 40 andra medarbetare i olika roller inom företaget. Det råder en informell miljö på arbetsplatsen, och det är viktigt att hitta nya kollegor som kommer att trivas med de andra medarbetarna.

På Gavefabrikken kommer du som kunderådgivare att arbeta med alla delar av kundens upplevelse, allt från uppsökande kontakt, kundmöten, försäljning och kundservice. Du måste därför kunna se dig själv i alla roller och vara motiverad att vara involverad med kunden hela vägen.

Gavefabrikken står inför en spännande tid med massor av gåvor som ska säkra sin plats hos en anställd, vilket också innebär att de behöver stärka teamet som tar hand om den svenska marknaden. Den svenska marknaden är ett område med potential, och på sikt kan det också komma inkommande försäljning till befintliga kunder, men inledningsvis kommer en stor del av jobbet att innebära uppsökande försäljning. Detta kräver en positiv inställning och mentalitet för att komma tillbaka efter eventuell avvisning, så om du har erfarenhet av detta från tidigare är det ett plus.

Detta söker vi:

Gavefabrikken söker rådgivare som inte nödvändigtvis har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, men det är en fördel. Det finns inga krav på utbildningsbakgrund.

Vi förväntar oss att du:
* Talar och skriver svenska på hög nivå.
* Har erfarenhet av försäljning och kunderådgivning.
* Trivs med utgående samtal.
* Kan ersätta försäljning med service under vissa perioder.

Praktisk information:
* Startdatum: 2 september 2024.
* Vikariat från 2/9 2024 till och med 31/1 2025. Det kan finnas möjlighet till förlängning och eventuell fast anställning.
* Placering: Valby.
* Lön: Fast grundlön på 28 000 DKK.

Vi håller löpande intervjuer, så skicka in ditt CV redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Kundservice, Svensktalande, Köpenhamn, Försäljning, Rådgivning

Sökord: Kundservice, Svensktalande, Köpenhamn, Försäljning, Rådgivning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com