Hoppa till innehåll
Vestpersonell AS logotyp

Hantverkare inom VVS till en av våra kunder

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Vi söker flera duktiga och engagerade hantverkare inom VVS till spännande tjänst hos en av våra kunder. Kunden är en multidisciplinär totalingenjörsentreprenör som är etablerad sedan 2003 och är känd för att leverera komplexa anläggningar för energioptimering av byggnader. Hos oss möter du en chef och kollegor som hejar på dig, så att ni tillsammans kan lyckas i en god arbetsmiljö och professionell utveckling.

Kvalifikationer:
  • Norsk/europeiskt gesällbrev inom VVS, erfarenhet kan kompensera för bristande gesällbrev
  • Erfarenhet och kompetens från VVS inom butik, detaljhandel, handels- och utbildningsbyggnader
  • Kompetens inom sanitetsteknik, värmeteknik och sprinklerteknik (helst FG-certifierad)
  • Erfarenhet av kylinstallationer (gärna F-gas certifierade)
  • Skandinaviskt språk, både i tal och skrift
Personlighetsdrag:
  • Oberoende, strukturerad och effektiv
  • Pålitlig och håller tider
  • Positiv och lösningsorienterad
  • Leverera kvalitetsarbete och var stolt över det arbete du gör
  • Nyfiken och villig att lära
  • God samarbetsförmåga och mån om att ge god service
  • Anmäl om du upptäcker stötande omständigheter
Vi erbjuder:
  • Lön efter erfarenhet och kompetens
  • Servicebil och telefon
  • Möjligheter till vidareutbildning och kurser vid tillsvidareanställning
  • Dynamisk arbetsmiljö med korta beslutslinjer
  • Frihet under ansvar
  • Möjlighet till lösning på bostadsort
Om kunden:
Företaget är en multidisciplinär total ingenjör entreprenör etablerad 2003 av centrala roller i företaget. De levererar service, underhåll och installationer anpassade till varje enskild teknisk anläggning och är kända för att leverera komplexa anläggningar för energioptimering av byggnader. Ingenting är för komplicerat för dem, det är bara en utmaning. Du möts av en chef och kollegor som hejar på dig så att ni tillsammans lyckas i en god arbetsmiljö och professionell utveckling.

Upptäck Nord-Jæren: En fantastisk plats att bo och arbeta på
När du flyttar till Stavanger eller Sandnes öppnar du dörren till ett område fullt av både naturskönhet och moderna bekvämligheter. Nord-Jæren, som omfattar dessa två städer, är känt för sin perfekta balans mellan stadsliv och närhet till naturen.

Stavanger är en livlig stad med en rik kulturhistoria, känd för sin fantastiska matkultur, mysiga kaféer och ett spännande nattliv. Staden är också värd för flera kulturella festivaler och har ett brett utbud av museer och gallerier. Sandnes är en familjevänlig stad, känd för sitt rika utbud av friluftsaktiviteter och trygga boendemiljöer. Här hittar du moderna faciliteter kombinerat med den norska naturen precis runt hörnet.

Nord-Jæren omges av vackra stränder, fjordar och majestätiska fjäll som bjuder på oändliga möjligheter för friluftsliv - vare sig du gillar att vandra, cykla, surfa eller bara njuta av naturen. För familjer erbjuder området ett förstklassigt utbildningssystem med internationella skolor och förskolor i toppklass. Området har också bra kollektivtrafik som gör vardagen enkel och effektiv.

Oavsett om du är ensam eller kommer med familj, kommer du att upptäcka att
Nord-Jæren har allt du behöver för att trivas - ett vänligt samhälle, rikligt med fritidsaktiviteter och en hög livskvalitet. Välkommen till en plats där du kan skapa ett nytt och spännande liv!
Vestpersonell AS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vestpersonell är din pålitliga partner inom bemanning och rekrytering, känd för att leverera skräddarsydda lösningar som täcker dina personalbehov. Oavsett bransch eller befattningsnivå, från högsta ledning till operativ nivå, har vi expertis för att hitta rätt kandidater som kan driva din verksamhet framåt.
Vårt team består av högkvalificerade rekryteringsspecialister med bred erfarenhet och djup insikt i en rad sektorer, inklusive administration, logistik, tillverkning med mera. Vi förstår marknadens dynamik och är dedikerade till att matcha de bästa talangerna med rätt möjligheter, så att både arbetsgivare och anställda kan nå sin fulla potential.
Med ett starkt nätverk och gedigen närvaro, framförallt i Rogalandsområdet, är vi stolta över att ha samarbetat med ett antal solida aktörer. Vår framgång bygger på förtroende, kvalitet och kontinuerlig uppföljning, vilket säkerställer att vi håller våra löften varje gång.