Hoppa till innehåll
Coor Service Management AB logotyp

Säkerhetstekniker

Publiceringsdatum
26 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren och kunnig tekniker som dessutom har ett stort intresse för tekniska lösningar? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Vill du arbeta med säkerhetssystem och vara en del av vår växande säkerhetsverksamhet?

Nu söker Coor Security Systems en larmtekniker/säkerhetstekniker till Stockholm.

Om tjänsten

Som larmtekniker/säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service/underhåll och till viss del installation och driftsättning av våra kunders säkerhetssystem. Du kommer ha en varierad roll där du kommer arbeta ute hos kund och samtidigt få vara med från start i vår utveckling som anläggningsfirma larmklass 2 där du kommer arbeta med kommersiella kunder.

Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest prestigefyllda säkerhetsuppdrag. Du arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning. Coor Security Systems erbjuder ett varierande arbete i tekniskt komplexa anläggningar.

På Coor satsar vi aktivt på din kompetens- och karriärsutveckling för att du ska kunna nå din fulla potential. Vår stora och växande organisation ger dig möjligheten att utvecklas både inom din befintliga arbetsgrupp och i andra delar av verksamheten.

På Coor prioriterar vi trivsel, välmående och möjligheten att få göra din röst hörd, vilket bidrar till att utveckla både individen, gruppen och företaget. Vi har regelbundna möten och sammankomster där vi diskuterar allt från tekniska utmaningar till hur vi kan förbättra våra arbetsvillkor och främja individuell och gruppvisa framsteg.

För dig som är ny i företaget erbjuder vi ett omfattande introduktions- och utbildningsprogram för att se till att du får en smidig start på din nya arbetsplats.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en gedigen erfarenhet som säkerhetstekniker och arbetat inom inbrottslarm och passersystem. Du besitter förmågan att förstå tekniska samband och den påverkan säkerhetssystemen har på verksamheten.
Din svenska är god, både i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du är en person som har ett stort tekniskt intresse och finner en yrkesstolthet i ditt dagliga arbete. Du är en god medarbetare som kan samarbeta och har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktad och ödmjukt sätt.  Vidare att du är driven, engagerad och strukturerad.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar COOR med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Säkerhetstekniker, inbrottslarm, passersystem, RCO, Tekniker, Säkerhet
Coor Service Management AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren