Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Labingenjör till Pro Robotics R&D lab

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du passionerad kring elektronik och mjukvara och vill vara med i framkanten av teknisk innovation? Pro Robotics R&D Lab, en nysatsning inom Husqvarna, söker nu en engagerad ingenjör som vill bidra till att forma framtidens professionella produkter. Här får du möjlighet att vara med och utveckla banbrytande lösningar i ett kreativt och samarbetsinriktat team.



Om tjänsten

Är du redo att vara en del av en spännande satsning inom Husqvarna? Pro Robotics R&D Lab är en växande avdelning som arbetar med att säkerställa kvaliteten på deras produkter genom avancerad testning. De utför en rad olika tester, inklusive accelererade riggtester och fälttester, för att ständigt förbättra deras lösningar.

I det här teamet kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla och genomföra testplaner för olika projekt. Du kommer att vara delaktig i att skapa nya testmetoder, bygga prototyper och testutrustning samt vidareutveckla dessa. Arbetet innebär tätt samarbete med flera avdelningar, såsom mekanikkonstruktion, elektronik/mjukvara och produktutveckling, vilket ger dig en dynamisk och social arbetsmiljö.

Pro Robotics är en nysatsning inom Husqvarna och de söker nu en driven elektronik- eller mjukvaruingenjör som vill vara med och forma framtiden för professionella användare. Du blir en del av ett prestigelöst team på 14 medarbetare, där de värderar samarbete och en öppen arbetskultur högt. Vi har en stark bas inom mekanik och söker nu någon som kan komplettera dem inom elektronik och mjukvara för att säkerställa att deras kunder får den bästa möjliga upplevelsen.



Arbetsuppgifter
  • Vara delaktig i utvecklingen av testmetoder, testutrustning, riggar och programmering
  • Skriva och hantera script för produkter samt dokumentera och presentera utfört arbete
  • Arbeta i olika projekt och stötta avdelningen med dina kunskaper
  • Kombinera praktiskt arbete med teori och fungera som en länk mellan produktlabbet och mjukvara/elektronik


Kvalifikationer
  • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik alternativ mjukvara
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta och förståelse för mekanik, elektronik och mjukvara
  • Har kunskap inom metodutveckling och strategiskt arbete
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet med kollegor, kunder och leverantörer

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Du som person uppskattar ordning och struktur, och du har ett starkt intresse för ny teknik. Din naturliga nyfikenhet gör att du gärna omsätter dina idéer i praktiken. Eftersom teamet har många kontaktytor ser du dig själv som en kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. Husqvarna ser fram emot att samarbeta med dig för att lyfta deras testverksamhet till nästa nivå genom teoretiska resonemang och strategiskt arbete inom dina ansvarsområden.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se