Hoppa till innehåll

Verksamhetsutvecklare inom uthyrning till Uppsalahem

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem.

Vi söker en utvecklingsorienterad och målmedveten verksamhetsutvecklare inom uthyrning till vår avdelning Förvaltningsutveckling, med uppdraget att utveckla och förbättra uthyrningsprocessen på Uppsalahem. Tillsammans med dina kollegor på Förvaltningsutveckling är målet att skapa den bästa boendemiljön för våra hyresgäster!

Ditt uppdrag hos oss

Som verksamhetsutvecklare för uthyrning har du det övergripande ansvaret att leda utvecklingen av vår uthyrningsprocess av bostäder. Du driver aktivt förbättringar av rutiner och processer för att skapa effektiva arbetssätt som är anpassade efter Uppsalahems behov och verksamhet. Utöver detta agerar du som en viktig resurs för verksamheten i frågor som rör uthyrning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att utveckla strategier och arbetssätt som främjar innovation inom uthyrning samt implementera effektiva processer. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra avdelningar inom Uppsalahem för att säkerställa samsyn och inkludering i uthyrningsfrågorna. Vidare kommer du att ha ett nära samarbete med Bostadsförmedlingen och Uppsala Kommun, där du kommer vara kontaktperson gällande operativa frågor som avtalsfrågor.

I rollen kommer du:

  • Kontinuerligt bedriva omvärldsbevakning och marknadsanalyser
  • Driva innovation och utveckling inom uthyrningsområdet
  • Regelbundet ta fram och föra statistik gällande uthyrning
  • Upprätta avtal med externa parter inom området för uthyrning
  • Etablera, följa upp och förbättra samarbeten med externa aktörer
  • Kontinuerligt följa upp och kvalitetssäkra interna arbetssätt och processer, samt säkerställa de efterlevs i verksamheten
Vem är du?
  • Har en högskole-/universitetsexamen inom ekonomi, juridik, samhälle eller liknande område
  • Du har flerårig erfarenhet av arbete med uthyrningsfrågor
  • Meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang. Tjänsten innebär inte personalansvar men du kommer att behöva ha ett gott ledarskap och förmåga att leda utan att vara chef. Du är en driven, strukturerad och självgående person med god samarbetsförmåga och vill bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat samt brinner för utvecklingsfrågor. Du har en fallenhet för att bryta ner det komplexa och få med dig andra på ett inspirerande, lättsmält och begripligt sätt.

Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se.

Här kan du även läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Om anställningen

Omfattning:HeltidAnställningsform:TillsvidareanställningStart: Enligt överenskommelsePlacering:Huvudkontoret (Cykelfabriken)

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Sarah Falk, Chef Förvaltningsutveckling, sarah.falk@uppsalahem.se. Urvalet kommer att påbörjas i augusti, därav kan återkoppling dröja. Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-08-31.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se