Hoppa till innehåll

Upphandlare till Uppsalahem

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem.

Ditt uppdrag hos oss

Som Upphandlare hos oss på Uppsalahem kommer du ingå i ett team tillsammans med ytterligare tre engagerade och kunniga kollegor, vars syfte är att tillsammans stötta verksamheten vad gäller upphandling och strategiskt inköpsarbete.

I rollen kommer du agera stöd och rådgivare åt bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlingsfrågor och avtalsförvaltning. Utöver det kommer du agera stöd mot övrig inköpsavdelning vad gäller framtagande av förfrågeunderlag, publicering av upphandlingar, göra utvärderingar m.m.

Vi påUppsalahem arbetar i upphandlingssystemetTendsign. Under2025 påbörjas även implementeringen av ett nytt inköpssystem, vilket kommermedföra en del nya spännande arbetsuppgifter för Upphandlingsenheten. Det finns goda möjligheter att växa i rollen, och på sikt kunna projektleda egna ramavtalsupphandlingar och entreprenadupphandlingar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Delta som stöd i upphandlingar tillsammans med annan upphandlare
  • Göra direktupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar
  • Stötta övriga upphandlare med upphandlingsadministration
  • Agera stöd gentemot bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlings- och avropsfrågor
  • Samverka med kommunen i upphandlingar som genomförs av dem
  • Administration och rapportering
  • Medverka i uppföljning av ställda ekonomiska, ekologiska och sociala krav
  • Uppföljning av avtal och medverka i internkontroll
Vem är du?
  • Har en högskole-/universitetsexamen inom inköp, upphandling eller likvärdigt
  • Något års erfarenhet av upphandlingsarbete med tillämpning av LOU
  • Erfarenhet av att självständigt publicera upphandlingar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Erfarenhet av att arbeta i Tendsign ses som meriterande

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk, strukturerad och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Vidare är du nyfiken, relationskapande och affärsmässig. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå dina mål. För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, kreativ och kommer gärna med förslag på förbättringsmöjligheter och effektivisering av arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera professionellt och serviceinriktat.

Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se.

Här kan du även läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Om anställningen

Omfattning:HeltidAnställningsform:TillsvidareanställningStart: Enligt överenskommelsePlacering:Huvudkontoret (Cykelfabriken)

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Martin Halldén, Ekonomichef, martin.hallden@uppsalahem.se. Urvalet kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag, och därav kommer återkopplingen att dröja till början av september.Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-08-30.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se