Hoppa till innehåll

Chef Fastighetskötsel till Uppsalahem

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem.

Ditt uppdrag hos oss

Som chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team, som sköter om våra gårdsmiljöer och trapphus. Du är operativ och deltar aktivt i det dagliga arbetet, vilket innebär att du är närvarande och stöttar ditt team. Genom att visualisera förvaltningens övergripande mål, ser du till att varje medarbetare känner delaktighet och förstår vikten av sina insatser. Du skapar förutsättningar för dina medarbetare att växa, känna stolthet och arbetsglädje, vilket bidrar till att varje hyresgäst känner sig trygg och trivs i sin inne- och utemiljö.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp tillsammans med fastighetschef och förvaltare, där ni gemensamt ansvarar för distriktets utveckling. Utöver det kommer du arbeta tätt med andra chefer inom förvaltningen för att driva utvecklingsprojekt inom skötseln, så att Uppsalahem alltid ligger i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

Under 2025 kommer Västra distriktets båda skötselgrupper att flytta till gemensamma lokaler, vilket innebär nya arbetssätt och rutiner. Du kommer tillsammans med en annan skötselchef att leda denna förändring och säkerställa att övergången sker smidigt för att skapar de bästa förutsättningarna för grupperna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbetsmiljöansvar
  • Personalansvar
  • Budget och resultat
  • Måluppfyllnad inom ekonomi, kund, klimat- och medarbetarnöjdhet
  • Nätverka och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt
  • Snöjour/beredskap under vintertid
Vem är du?
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har 3-5 års erfarenhet av en ledande roll med personalansvar
  • Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel samt en utbildning inom trädgård eller lokalvård ses det som meriterande
  • Bred administrativ kompetens med god datorvana
  • B-körkort (manuellt)
  • Flytande i svenska i såväl tal som skrif

I tjänsten värdesätter vi ditt ledarskap och som chef är du en förebild och trygg i din roll. Du är social och kommunikativ med förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Samtidigt är du en nyfiken, modig och driven ledare som arbetar på ett inkluderande sätt. Du är servicemedveten och har lätt för att planera och organisera ditt arbete och har alltid blicken framåt. Vi söker efter dig som har ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende.

Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se.

Här kan du även läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Om anställningen

Omfattning:HeltidArbetstider:07.00-16.00Anställningsform:TillsvidareanställningStart: Enligt överenskommelsePlacering:Västra Distriktet

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Björn Eriksson, Fastighetschef Västra, bjorn.eriksson@uppsalahem.se.I och med semestertider kommer urvalet att ske efter sista ansökningsdag och därav kommer återkoppling att dröja. Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-08-30.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se