Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Norrlandsgårdarna är vi måna om våra fastigheter och vi vill att de ska skötas med kvalitet. Vi är en trygg arbetsgivare med ett långsiktigt perspektiv och nu söker vi dig som vill bidra till att vi kan fortsätta att erbjuda studenter i Uppsala ett fint boende. Du kommer till en verksamhet med nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare.

På Studentvägen erbjuder vi studentboenden till Uppsalas studenter och vi strävar efter att våra bostäder ska vara en plats där man trivs under hela sin studietid.

Du ingår i en grupp på fyra fastighetsskötare som alla ansvarar för och sköter en egen del av vårt bestånd. Du säkerställer en hög nivå av service och tillsammans med dina erfarna kollegor ansvarar du för att såväl ute- som innemiljöer är väl omhändertagna. I dina arbetsuppgifter ingår att löpande åtgärda fel i bostäderna men också att genomföra rondering av undercentraler, övriga utrymmen, sopstationer, källare och tak. Du ansvarar för gräsklippning och ogräshantering sommartid och snöröjning och sandning vintertid. Vintertid ingår snöberedskap var fjärde helg. Du sköter om inkommande arbetsorder i vårt fastighetssystem och ansvarar själv för att hålla i kontakten avseende åtgärd och uppföljning, både med kollegor från andra avdelningar, underentreprenörer och med våra hyresgäster.

Om dig

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och ser att du är en ansvarstagande och serviceinriktad person med god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är även prestigelös och det är naturligt för dig att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Vidare tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter men inser samtidigt vikten av att arbeta i ett team och bidra till helheten.

Du behöver ha arbetat som fastighetsskötare mot bostäder i minst 2 år. Har du behörighet inom bygg, el eller VVS är det meriterande. Du är en van systemanvändare och är positiv till digitala lösningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat med studentbostäder ser vi det som ett plus.

Bra att veta

Tjänsten är en ersättningsrekrytering och tillsättning sker enligt överenskommelse så snart som möjligt. Anställning hos Stiftelsen Norrlandsgårdarna.

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt vaktmästeri på Studentvägen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andrea Hartwig på 076-7230727 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare mot bostäder i minst 2 år.
  • Van systemanvändare och positiv till digitala lösningar.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
  • B-körkort.

Meriterande

  • Behörighet inom bygg, el eller VVS.
  • Tidigare arbetat med studentbostäder.


Om arbetsgivaren - Stiftelsen Norrlandsgårdarna

Stiftelsen Norrlandsgårdarna äger och förvaltar, tillsammans med Stiftelsen Gästrike-Hälsinge nations studentbostäder och Stiftelsen Stockholms nations studentbostäder, ca 1500 bostäder för studerande viduniversitet eller högskola i Uppsala. Bostäderna är belägna på Studentvägen och intill Ekonomikum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se