Hoppa till innehåll

El-konstruktör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Elkonstruktör till Production Engineering

Vi på Scandinova är i behov av el-konstruktör till vår avdelning Production Engineering. Avdelningen ansvarar för konfiguration, konstruktion och beredning av kundanpassade modulatorer enligt önskemål från kund. Vi tar fram instruktioner och produktionshjälpmedel för att säkerställa en högkvalitativ produktion av företagets produkter. Då Produktion Engineering har en nära relation till vår produktion, är det viktigt att du i huvudsak finns tillgänglig på plats i företagets lokaler i Uppsala då flera projekt pågår och byggs samtidigt.

Hos oss får du möjlighet att vidareutveckla våra världsledande pulsmodulatorlösningar och medverka till den tillväxtresa vi påbörjat. Vår teknik sätter standard på marknaden och vi växer löpande in på nya spännande applikationsområden. Utöver cancerbehandling är vetenskaplig forskning ett annat stort segment, och där jobbar vi sedan flera år med CERN, världens ledande forskningsinstitut. Vi gör löpande insteg på nya områden så som radar, röntgen av gods och livsmedelshantering. Vi är stolta över att kunna bidra till våra kunders framgångar och samtidigt bidra till nya framsteg inom andra viktiga områden.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av elkonstruktion, gärna kraft- och signaldistribution. Tycker du dessutom att det är kul att vara med och påverka våra systems elarkitektur i syfte att underlätta för effektiv och kvalitetssäkrad produktion kan du vara den vi söker.

Våra modulatorer innehåller flera olika teknikområden med stort innehåll av elektronik, mekanik och mjukvara, så mot bakgrund av detta så ser vi gärna att du har erfarenhet av att samverka med dessa teknikområden i syfte att bidra till att kvalitetssäkra våra sammansatta konstruktioner i de projekt vi genomför.

Teknisk profilering

  • Ingenjörsexamen, lägst högskoleingenjör, gärna civilingenjör med relevant teknisk inriktning
  • Gedigen erfarenhet av elutveckling med höga krav på tillförlitlighet och säkerhet i sammansatta system
  • Flytande svenska i både tal och skrift.
  • God engelska i tal & skrift samt god förmåga i intern och extern kommunikation
  • Erfarenheter ifrån att jobba med CAD för elkonstruktion
  • Goda kunskaper om EN 60204–1 och EN 61010–1 samt gärna motsvarande internationella standarder, till exempel UL och CSA
  • Erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete samt hög vilja och acceptans att slutföra den dokumentation som arbetats fram i varje projekt

Du som person

Som person har du god förmåga att självständigt konfigurera, konstruera och dokumentera den elkonstruktion som följer med varje modulatorsystem. Du förstår vikten av standardisering och strävar hela tiden att bidra för att göra våra konstruktioner tekniskt robustare och mer kostnadseffektiva. Du gillar att samverka med dina interna kunder och är intresserad av att följa upp att ditt arbete håller rätt kvalitet! Då våra kärnvärden är Innovation, Samarbete och Engagemang, uppskattar vi om du är en person som gillar att lösa problem tillsammans med andra och att du är noggrann i ditt arbete.

När vi under urvalsprocessen letar efter rätt stjärna så kommer vi vilja höra mer om dina erfarenheter av:

  • Elkonstruktion gärna med inriktning kraft- och signaldistribution
  • Kvalitetssäkringsarbete
  • Change Management
  • Industrialisering av produkter med höga krav på säkerheter och tillförlitlighet
  • Tvärfunktionellt projektarbete med projektdeltagare ifrån olika avdelningar

Att arbeta på ScandiNova

Vi söker dig som vill jobba i en kreativ och samarbetsvillig miljö där vi har alla företagets funktioner samlade på ett ställe. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och för oss är det viktigt att alla känner att det är kul att åka till jobbet. Vi bedriver ett avancerat produktframtagnings-arbete i en dynamisk miljö där vi jobbar nära våra kravställande kunder.

Innovation är fortfarande något som präglar vårt företag. Vi skapades på en unik idé och vi fortsätter att sträva efter att alltid ligga i framkant. Vi strävar även efter att vara bäst när det gäller kundkännedom, noggrannhet och effektivitet.

Fredagsfika och en pingisturnering är minst lika viktiga för vår framgång. Vi har en familjär kultur där vi bryr oss om varandra och respekterar varandras åsikter och där du alltid är välkommen att säga vad du tycker och tänker. Vi vill även att du ska kunna fortsätta utvecklas och hitta nya utmaningar.

Ansökan och mer information

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.

För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta hr@scandinovasystems.com

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl utan endast via annonsen.

På grund av ledighet under sommarperioden kommer det inte utföras några intervjuer förrän efter sommaren.

Mvh

Scandinova Group

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 december 2024 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se