Hoppa till innehåll

Kundtjänst till E-handel

Sista ansökningsdag
05 september 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sätter du alltid kunden i fokus och är bra på att möta människor? Då vill vi gärna träffa dig! Nu har du chansen att jobba med kundtjänst på en framgångsrik e-handel med totalt runt 10-12 glada kollegor. Hjälp oss att uppnå kundtjänst i världsklass!

Du blir en del av SC Teamet och alla hjälper till där det behövs. Därför är det viktigt att du är prestigelös och hjälpsam. Du som person är ansvarstagande, noggrann och tycker om att jobba i team. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo och där kunden alltid är i fokus.

Arbetsuppgifterna består av kundservice via mejl, chatt, sociala medier, telefon och i butik. Då vi är ett växande företag så behöver du vara flexibel som person och hjälpa till där det behövs. På SC arbetar vi som ett lag och alla hjälper till. Det förekommer en del mässdeltagande för bolaget så 1-2 helger per år kan du komma att arbeta på annan ort och representera företaget med några av dina kollegor.

Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete och teknisk kompetens inom personbilar är starkt meriterande men inget krav. Vi värderar personlighet, social kompetens och eget driv högt. Vi kräver att du som söker jobbet klarar av att arbete självgående. Du är lösnings orienterad och ser möjligheter framför problem. Vi ser gärna att du är nyfiken och vill lära dig mer i livet. Att vara allmänt positiv till vardags är något vi alla på SC Styling försöker leva upp till.

Ett krav är att du har god ­datorvana då du behöver hantera ett par olika IT-system. Ett intresse för bilar är ett plus i kanten men inte heller något krav.

Kan du tala och skriva något av våra skandinaviska grannländers språk är det väldigt meriterande för denna tjänst.

Kort info om företaget:

SC Styling bedriver försäljning av stylingdelar och tillbehör för bil och lastbil. Företaget grundades 2004 och har bedrivit e-handel sedan starten. Sedan 2018 finns bolaget även representerat på den skandinaviska marknaden. Huvudkontor, lager och butik drivs från Uppsala. Vi finns tillgängliga för kunder via mejl, telefon och fysisk butik. Majoriteten av kundmottagningen sker via våra digitala kanaler men också genom telefon. Läs gärna mer om oss på www.scstyling.com

Vi är din nästa drömarbetsgivare!

Arbetet sker vardagar i våra lokaler på Libro Ringväg 29A i Uppsala

Omfattning: Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan skall mejlas till karl@scstyling.com

Skriv ”Kundtjänst” i ämnesraden och bifoga CV samt personligt brev.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se